Home » Advertorial » Seronok Pakai Stokin

Seronok Pakai Stokin

posted in: Advertorial | 14

Assalamualaikum.

Sejak dah duduk di negara orang ni, saya dah jadi makin bertambah suka pakai stokin. Nak-nak lagi kalau masa sejuk. Memang rasa best je pakai stokin. Pakai 24 jam pun tak apa. Masa dalam pantang anak kedua ni pun, saya tak rasa terbeban pun kena pakai selalu. Tak macam masa berpantang kali pertama dulu, kalau boleh rasa macam nak mengelat je dari pakai stokin. Hehe.

Oh ya, untuk berpantang kali ni, saya berpeluang untuk merasa ‘treatment’ yang lain dari yang lain. Sebabnya saya pakai stokin ajaib Vken. Korang pernah dengar tak? Masa mula-mula pakai tu, saya tak ada rasa apa-apa perubahan. Tapi lepas beberapa hari, baru saya perasan yang sejak saya pakai, saya jadi mudah bangun pagi, badan tak letih, rasa segar je. Best gak. Huhu.

stokin ajaib vken

Jadi, apa yang istimewanya pada Stokin Ajaib Vken ni? Stokin ini merupakan hasil teknologi Jepun, dan dikilangkan di Taiwan. Di sebalik kain poliesternya, ‘tertanam’ tiga jenis mineral penting (lahar gunung berapi, arang putih, titanium) yang dah diadun sehingga menjadi ‘nano’. Dengan kehadiran mineral-mineral ini di dalam produk ini, ianya dapat meningkatkan kadar metabolisme badan, melancarkan peredaran darah ke seluruh badan, dan membantu melancarkan sistem perkumuhan.

stokin ajaib vken

Menarik, kan? Saya memang dah pakai stokin ni, dan memang rasa best. Pakai lama pun tak ada bau busuk. Tak macam stokin-stokin lain yang baru pakai sekejap, dah bau hapak satu rumah. Hehe. Lagipun saya rasa tak salah kalau kita invest sikit duit untuk kesihatan. Kalau ada siapa-siapa yang tengah mengandung tu, bolehlah beli stokin ni. Pakai masa berpantang nanti, mesti rasa best je macam yang saya rasa. ^_^

Kalau nak tahu lagi pasal stokin ajaib Vken ini dan berminat nak beli, boleh hubungi Ustazah Marnita (0162327190).

14 Responses

  1. [...] stokin sokongan, dan memilih kasut yang sesuai untuk dipakai sepanjang [...]

  2. leny
    | Reply

    Pengen mencoba tapi harganya masih tinggi buat saya orang…thansk informasinya

  3. puanbee
    | Reply

    berapa RM ye ? akk jenis liat nak pakai stokin huu
    puanbee recently posted..Applikasi Wee Chat – Seronok nya sembang bersama.My Profile

  4. Juan
    | Reply

    puan bardbroo tolong la promosi kat blog dan letak harga sekali, nampak menarik nih
    Juan recently posted..Anwar Ibrahim Kekal di Dun Permatang PauhMy Profile

  5. hatiputera
    | Reply

    Orang lelaki boleh pakai tak stokin nie ketika main badminton.
    hatiputera recently posted..Jalan-Jalan Ke Bukit Gambang Water ParkMy Profile

  6. Ibu Mifzal Arsyad
    | Reply

    masa pantang anak dulu pernah x pakai stokin n kena marah nga family mentua..mmg x suka sgt pkai stokin..huhu..boleh mark product ni bila preknan lg nnt..
    Ibu Mifzal Arsyad recently posted..4GB Tak Cukup!My Profile

    • Puan Bardboo
      | Reply

      kalau tak biasa pakai stokin, memang rimas kan bila kena pakai 24jam masa pantang…tapi stokin ni memang best kak..selesa je..
      Puan Bardboo recently posted..Seronok Pakai StokinMy Profile

  7. titan
    | Reply

    hoho..dah lama tak pakai stokin la plakk..
    titan recently posted..Jobdirumah Payment – Kali ke 26My Profile

  8. Asyrof Asri
    | Reply

    Puan Bardboo, lelaki boleh guna jugak?..

    Nak try la sebab kandungannya yang saya minat nak try. ;)
    Asyrof Asri recently posted..Wordless Thursday – Chinese Food in EgyptMy Profile

    • Puan Bardboo
      | Reply

      boleh, semua peringkat boleh guna..

      nak tahu lebih lanjut, boleh hubungi Ustazah Marnita (0162327190)

      saya cuma tukang promosi je, bukan saya yang jual.. =)
      Puan Bardboo recently posted..Seronok Pakai StokinMy Profile

Leave a Reply

CommentLuv badge