Seronok Pakai Stokin

April 4, 2013

Assalamualaikum.

Sejak dah duduk di negara orang ni, saya dah jadi makin bertambah suka pakai stokin. Nak-nak lagi kalau masa sejuk. Memang rasa best je pakai stokin. Pakai 24 jam pun tak apa. Masa dalam pantang anak kedua ni pun, saya tak rasa terbeban pun kena pakai selalu. Tak macam masa berpantang kali pertama dulu, kalau boleh rasa macam nak mengelat je dari pakai stokin. Hehe.

Oh ya, untuk berpantang kali ni, saya berpeluang untuk merasa ‘treatment’ yang lain dari yang lain. Sebabnya saya pakai stokin ajaib Vken. Korang pernah dengar tak? Masa mula-mula pakai tu, saya tak ada rasa apa-apa perubahan. Tapi lepas beberapa hari, baru saya perasan yang sejak saya pakai, saya jadi mudah bangun pagi, badan tak letih, rasa segar je. Best gak. Huhu.

stokin ajaib vken

Jadi, apa yang istimewanya pada Stokin Ajaib Vken ni? Stokin ini merupakan hasil teknologi Jepun, dan dikilangkan di Taiwan. Di sebalik kain poliesternya, ‘tertanam’ tiga jenis mineral penting (lahar gunung berapi, arang putih, titanium) yang dah diadun sehingga menjadi ‘nano’. Dengan kehadiran mineral-mineral ini di dalam produk ini, ianya dapat meningkatkan kadar metabolisme badan, melancarkan peredaran darah ke seluruh badan, dan membantu melancarkan sistem perkumuhan.

stokin ajaib vken

Menarik, kan? Saya memang dah pakai stokin ni, dan memang rasa best. Pakai lama pun tak ada bau busuk. Tak macam stokin-stokin lain yang baru pakai sekejap, dah bau hapak satu rumah. Hehe. Lagipun saya rasa tak salah kalau kita invest sikit duit untuk kesihatan. Kalau ada siapa-siapa yang tengah mengandung tu, bolehlah beli stokin ni. Pakai masa berpantang nanti, mesti rasa best je macam yang saya rasa. ^_^

Kalau nak tahu lagi pasal stokin ajaib Vken ini dan berminat nak beli, boleh hubungi Ustazah Marnita (0162327190).

– telah menulis sebanyak 818 entri untuk Blog Bardboo.

Penulis merupakan seorang wanita yang sudah berumahtangga dan mempunyai sepasang cahayamata. Buat masa sekarang, penulis dan keluarganya menetap di Toulouse, Perancis. Blog Bardboo ini digunakan sebagai tempat untuk penulis mencatatkan kisah hidupnya di perantauan. Penulisan di blog ini merupakan inisiatif penulis sendiri, dan sebagai perkongsian dengan semua.

Leave a Comment

CommentLuv badge

{ 13 comments… read them below or add one }

1 leny May 6, 2013 at 6:14 pm

Pengen mencoba tapi harganya masih tinggi buat saya orang…thansk informasinya

Reply

2 puanbee April 9, 2013 at 9:32 pm

berapa RM ye ? akk jenis liat nak pakai stokin huu
puanbee recently posted..Applikasi Wee Chat – Seronok nya sembang bersama.My Profile

Reply

3 Puan Bardboo April 13, 2013 at 12:16 am

harganya Rm180 sepasang kak..yang ni memang sedap pakai..bard pun dulu tak suka nak pakai stokin lama2, tapi bila pakai stokin ni rasa selesa..
Puan Bardboo recently posted..Wordless Wednesday #16: Our Magical MomentsMy Profile

Reply

4 Juan April 9, 2013 at 12:26 pm

puan bardbroo tolong la promosi kat blog dan letak harga sekali, nampak menarik nih
Juan recently posted..Anwar Ibrahim Kekal di Dun Permatang PauhMy Profile

Reply

5 Puan Bardboo April 13, 2013 at 12:17 am

insyaAllah..harganya rm180 sepasang..kalau berminat nak beli boleh contact ombor yang saya bagi tu ye..
Puan Bardboo recently posted..Wordless Wednesday #16: Our Magical MomentsMy Profile

Reply

6 hatiputera April 8, 2013 at 10:54 am

Orang lelaki boleh pakai tak stokin nie ketika main badminton.
hatiputera recently posted..Jalan-Jalan Ke Bukit Gambang Water ParkMy Profile

Reply

7 Puan Bardboo April 8, 2013 at 8:32 pm

rasanya boleh kot..
Puan Bardboo recently posted..Seronok Pakai StokinMy Profile

Reply

8 Ibu Mifzal Arsyad April 6, 2013 at 7:26 am

masa pantang anak dulu pernah x pakai stokin n kena marah nga family mentua..mmg x suka sgt pkai stokin..huhu..boleh mark product ni bila preknan lg nnt..
Ibu Mifzal Arsyad recently posted..4GB Tak Cukup!My Profile

Reply

9 Puan Bardboo April 8, 2013 at 8:33 pm

kalau tak biasa pakai stokin, memang rimas kan bila kena pakai 24jam masa pantang…tapi stokin ni memang best kak..selesa je..
Puan Bardboo recently posted..Seronok Pakai StokinMy Profile

Reply

10 titan April 5, 2013 at 10:27 pm

hoho..dah lama tak pakai stokin la plakk..
titan recently posted..Jobdirumah Payment – Kali ke 26My Profile

Reply

11 Puan Bardboo April 8, 2013 at 8:33 pm

haha..iyo la tu..
Puan Bardboo recently posted..Seronok Pakai StokinMy Profile

Reply

12 Asyrof Asri April 5, 2013 at 9:42 pm

Puan Bardboo, lelaki boleh guna jugak?..

Nak try la sebab kandungannya yang saya minat nak try. ;)
Asyrof Asri recently posted..Wordless Thursday – Chinese Food in EgyptMy Profile

Reply

13 Puan Bardboo April 5, 2013 at 10:02 pm

boleh, semua peringkat boleh guna..

nak tahu lebih lanjut, boleh hubungi Ustazah Marnita (0162327190)

saya cuma tukang promosi je, bukan saya yang jual.. =)
Puan Bardboo recently posted..Seronok Pakai StokinMy Profile

Reply

{ 1 trackback }

Previous post:

Next post: