Home » Artis &Hiburan » Gambar Anak Bienda

Gambar Anak Bienda

posted in: Artis &Hiburan | 18

Assalamualaikum.

Alhamdulillah, nampak gayanya lepas seorang, seorang lagi artis tempatan Malaysia dah berjaya mendapatkan cahayamata. Rezeki buat mereka. Tahniah! Kali ini pula giliran Bienda dan pasangannya, Kamarul Zariman. Bayi sulung mereka ini selamat dilahirkan pada 26 Feruari 2012 di sebuah hospital swasta. Dan Bienda terpaksa menjalani pembedahan disebabkan komplikasi semasa bersalin. Semoga lekas sembuh ye Bienda!

Nama anak mereka ini adalah Lavienda Namiraz. Pelik, kan? Kalau nak tahu cerita di sebalik nama ni, boleh baca [DI SINI]. Secara peribadi, saya lebih sukakan nama anak Mawi dan Ekin, Cahaya Malaika. Tapi tak apalah, pilihan untuk nama anak terletak di tangan ibubapa tu masing2. Eh dah celoteh panjang plak. Hah ni hah dia gambar anak Bienda untuk tatapan semua:

anak bienda

p/s: Fasha Sandha nak kahwin tahun ni dah. Korang tahu tak? =P

18 Responses

  1. kimmie
    | Reply

    comel baby ni…macam muka mak ye ke atau bapa nye.
    kimmie recently posted..My Pinky MomentsMy Profile

  2. kimmie
    | Reply

    tahniah utk mereka berdua
    kimmie recently posted..My Pinky MomentsMy Profile

  3. BudakSerius
    | Reply

    Comel.Comel.Comel
    BudakSerius recently posted..WTF-Iphone 4S Boleh Scan Manusia Bogel Walaupun BerpakaianMy Profile

  4. mimi
    | Reply

    comel……ok lah tu…mama cantik…ayah dia pun ensem gak…masa zaman sekolah dulu kata en hubby mimi paling jambu lah husband bienda ni…..
    mimi recently posted..Hari ni Dalam Sejarah : Suka dan DukaMy Profile

  5. akubiomed
    | Reply

    Putih melepak anak Bienda ini macam emaknya.
    akubiomed recently posted..Dedikasi Hari Wanita Sedunia 2012My Profile

  6. yanmie
    | Reply

    Salam,

    Serius terliur tengok baby hehheee :D

    • yanmie
      | Reply

      uikkk acane blh dabel plak komen tu? -..-”

  7. Farhanis shafifi
    | Reply

    comel sgt! Baby freshhhhh.. hehe… lavienda namiraz… mcm nama indonesian+mexican!
    Farhanis shafifi recently posted..Lelaki dan Jawapan ‘Cliche’ Bila Tiba…….My Profile

  8. adele
    | Reply

    wah…gebunya anak dia…mcm ada tepung tu…
    adele recently posted..Buku Tebal Ini SemMy Profile

  9. anif
    | Reply

    Comei.. :D
    anif recently posted..Version 2.0 – Wordless Wednesday #29My Profile

  10. zie fauzi
    | Reply

    comel…. nama pun lain dari lain…
    sekarang ni musim dapat anak dan musim bunting.. kat tempat kerja husband sorg2 dapat berita yg bini atau rakan sekerja pregnant.. cukup bulan nanti pakat2 bersilih ganti cuti la.. :)
    zie fauzi recently posted..Sinopsis Drama Bunga-Bunga Syurga dalam Slot Zehra TV3My Profile

  11. paihujey
    | Reply

    tahniah bienda..wah,dah tukar rupa dah blog ni sejak sebulan paih x aktif berblogging ni..hehe

    • Bardboo
      | Reply

      hihi..tu le lama sgt menyepi..akak dah banyak kali tukar theme dah kot..haha..
      Bardboo recently posted..Gambar Anak BiendaMy Profile

Leave a Reply

CommentLuv badge