Gambar Anak Bienda

March 7, 2012

Assalamualaikum.

Alhamdulillah, nampak gayanya lepas seorang, seorang lagi artis tempatan Malaysia dah berjaya mendapatkan cahayamata. Rezeki buat mereka. Tahniah! Kali ini pula giliran Bienda dan pasangannya, Kamarul Zariman. Bayi sulung mereka ini selamat dilahirkan pada 26 Feruari 2012 di sebuah hospital swasta. Dan Bienda terpaksa menjalani pembedahan disebabkan komplikasi semasa bersalin. Semoga lekas sembuh ye Bienda!

Nama anak mereka ini adalah Lavienda Namiraz. Pelik, kan? Kalau nak tahu cerita di sebalik nama ni, boleh baca [DI SINI]. Secara peribadi, saya lebih sukakan nama anak Mawi dan Ekin, Cahaya Malaika. Tapi tak apalah, pilihan untuk nama anak terletak di tangan ibubapa tu masing2. Eh dah celoteh panjang plak. Hah ni hah dia gambar anak Bienda untuk tatapan semua:

anak bienda

p/s: Fasha Sandha nak kahwin tahun ni dah. Korang tahu tak? =P

– telah menulis sebanyak 818 entri untuk Blog Bardboo.

Penulis merupakan seorang wanita yang sudah berumahtangga dan mempunyai sepasang cahayamata. Buat masa sekarang, penulis dan keluarganya menetap di Toulouse, Perancis. Blog Bardboo ini digunakan sebagai tempat untuk penulis mencatatkan kisah hidupnya di perantauan. Penulisan di blog ini merupakan inisiatif penulis sendiri, dan sebagai perkongsian dengan semua.

Leave a Comment

CommentLuv badge

{ 18 comments… read them below or add one }

1 kimmie March 11, 2012 at 5:33 pm

comel baby ni…macam muka mak ye ke atau bapa nye.
kimmie recently posted..My Pinky MomentsMy Profile

Reply

2 Bardboo March 12, 2012 at 7:15 am

hihi…entahla ek..saya pun tak pasti..
Bardboo recently posted..Anugerah Untuk KamiMy Profile

Reply

3 kimmie March 14, 2012 at 11:30 am

hehehe…tapi memang comel kan
kimmie recently posted..Wordless Wednesday 20 – Cukup tak niMy Profile

Reply

4 budakserius March 15, 2012 at 6:34 pm

Mmg comel pun kimmie.
budakserius recently posted..Bila Anak Ayam Tak Cukup ComelMy Profile

Reply

5 kimmie March 11, 2012 at 5:32 pm

tahniah utk mereka berdua
kimmie recently posted..My Pinky MomentsMy Profile

Reply

6 kimmie March 14, 2012 at 11:34 am

tapi namanya agak pelik.
kimmie recently posted..Wordless Wednesday 20 – Cukup tak niMy Profile

Reply

7 BudakSerius March 8, 2012 at 6:15 pm

Comel.Comel.Comel
BudakSerius recently posted..WTF-Iphone 4S Boleh Scan Manusia Bogel Walaupun BerpakaianMy Profile

Reply

8 mimi March 8, 2012 at 5:09 pm

comel……ok lah tu…mama cantik…ayah dia pun ensem gak…masa zaman sekolah dulu kata en hubby mimi paling jambu lah husband bienda ni…..
mimi recently posted..Hari ni Dalam Sejarah : Suka dan DukaMy Profile

Reply

9 akubiomed March 8, 2012 at 12:45 pm

Putih melepak anak Bienda ini macam emaknya.
akubiomed recently posted..Dedikasi Hari Wanita Sedunia 2012My Profile

Reply

10 yanmie March 8, 2012 at 11:58 am

Salam,

Serius terliur tengok baby hehheee :D

Reply

11 yanmie March 8, 2012 at 12:02 pm

uikkk acane blh dabel plak komen tu? -..-”

Reply

12 Farhanis shafifi March 8, 2012 at 11:47 am

comel sgt! Baby freshhhhh.. hehe… lavienda namiraz… mcm nama indonesian+mexican!
Farhanis shafifi recently posted..Lelaki dan Jawapan ‘Cliche’ Bila Tiba…….My Profile

Reply

13 adele March 7, 2012 at 11:09 pm

wah…gebunya anak dia…mcm ada tepung tu…
adele recently posted..Buku Tebal Ini SemMy Profile

Reply

14 anif March 7, 2012 at 8:27 pm

Comei.. :D
anif recently posted..Version 2.0 – Wordless Wednesday #29My Profile

Reply

15 budakserius March 15, 2012 at 6:35 pm

Mmg2.hehe
budakserius recently posted..Bila Anak Ayam Tak Cukup ComelMy Profile

Reply

16 zie fauzi March 7, 2012 at 8:21 pm

comel…. nama pun lain dari lain…
sekarang ni musim dapat anak dan musim bunting.. kat tempat kerja husband sorg2 dapat berita yg bini atau rakan sekerja pregnant.. cukup bulan nanti pakat2 bersilih ganti cuti la.. :)
zie fauzi recently posted..Sinopsis Drama Bunga-Bunga Syurga dalam Slot Zehra TV3My Profile

Reply

17 paihujey March 7, 2012 at 6:58 pm

tahniah bienda..wah,dah tukar rupa dah blog ni sejak sebulan paih x aktif berblogging ni..hehe

Reply

18 Bardboo March 7, 2012 at 8:38 pm

hihi..tu le lama sgt menyepi..akak dah banyak kali tukar theme dah kot..haha..
Bardboo recently posted..Gambar Anak BiendaMy Profile

Reply

Previous post:

Next post: