Home » Catatan di Perantauan » Memori di Perancis » Sampai Jumaat di Sini

Sampai Jumaat di Sini

posted in: Memori di Perancis | 24

Assalamualaikum.

Pecutian yang pada mulanya hanya sampai hari Khamis, dah jadi sampai ke hari Jumaat. Ada benda yang terjadi. Nanti saya akan update di blog ye. Buat masa ini, inilah dia satu gambar yang dapat saya letak di blog. Ya, kami bercuti di Paris. Cerita2 lanjut akan di publish selepas ini. =)

24 Responses

  1. kimmie
    | Reply

    wah dah sampai paris nampaknya
    kimmie recently posted..Pekan Sari Di TemerlohMy Profile

  2. puanbee
    | Reply

    Seronoknya .. ishish nanti tempek gambar / video ya bard ..
    puanbee recently posted..Senarai Makanan Dan Amalan Ketika Berpantang Bersalin/BeranakMy Profile

  3. titan
    | Reply

    hoho..berjalan lagi rupanya..
    titan recently posted..Ustaz Azhar Idrus dan PTPTN.My Profile

  4. ema
    | Reply

    dah lama tak singgah sini…

    wah, bestnya…
    ema recently posted..Dihalau keluar tak sampai lima minit masuk ke kolamMy Profile

  5. muazfaris
    | Reply

    seronok nye, harap satu hari dapat pergi ke situ la.!!
    muazfaris recently posted..Biasiswa Maybank 2012 Luar NegaraMy Profile

  6. Zida
    | Reply

    jeles jeles jelessssssssssss hehe
    Zida recently posted..Keputusan Anugerah Nasyeed.com 2012My Profile

  7. Mama Murai
    | Reply

    Assalamualaikum bard,
    cantiknya menara Eiffel kat belakang tu, kalau ada duit lebih nanti saya pun nak berkunjung ke sana lah… hehe… la ni tengah kumpul duit untuk melancong ke India. Kononnya nak mintak tandatangan Shah Rukh Khan… :) BTW terima kasih kerana sudi bertanyakan jejak saya. Terharu sangat.

    Salam manis buat bard sekeluarga di sana.
    Mama Murai recently posted..Bukan salah cikgu Bahasa MelayuMy Profile

  8. rahman
    | Reply

    Jauh ker eiffel tower ni dari tempat tinggal bard ? kira romantic honeymoon la ni yer… maklumlah bersaksikan eiffel tower.. hehehe
    rahman recently posted..Awi Rafael tersingkir di konsert kedua ManiaMy Profile

  9. akhiyy
    | Reply

    huuyyyoooo…best nye bercuti kat paris..jelesnyee..
    akhiyy recently posted..Kaulah Lilin HatikuMy Profile

  10. segalabenda
    | Reply

    bila la aku nak sampai ke paris ni…lawa gambar malam-malam di eiffel tower
    segalabenda recently posted..Zaman Kanak-KanakMy Profile

  11. noorsyamsul
    | Reply

    seronoknya pergi bercuti. dapar bergambar di Eiffel Tower lagi…
    noorsyamsul recently posted..BAS RAPIDKL TERBAKAR LAGI!My Profile

  12. budakserius
    | Reply

    Bestnyer pergi PARIS.
    budakserius recently posted..Akibat Keluarkan Kepala Bila Bas Sedang BergerakMy Profile

  13. zie fauzi
    | Reply

    sakan berjalan yer…. sampai terlajak hari….. mesti enjoy sgt ni… btw, tunggu gambar yg seterusny….
    zie fauzi recently posted..Pengalaman Pertama Merasai Gegaran Gempa BumiMy Profile

  14. deena
    | Reply

    seronoknya dah jejak paris..bila lah rafique nak sampai pulak ni..hihi
    deena recently posted..what is wrong with "green"?My Profile

  15. akubiomed
    | Reply

    Wah cantik gambar dengan Ammar berlatar belakangkan Eiffel tower. :-)
    akubiomed recently posted..Skodeng blog Bardboo yang nun di PerancisMy Profile

  16. JebengOtai™
    | Reply

    best tgk adik angkat dpt melawat eiffel.. :)
    JebengOtai™ recently posted..Pak Abu GembiraMy Profile

Leave a Reply

CommentLuv badge