Sampai Jumaat di Sini

April 13, 2012

Assalamualaikum.

Pecutian yang pada mulanya hanya sampai hari Khamis, dah jadi sampai ke hari Jumaat. Ada benda yang terjadi. Nanti saya akan update di blog ye. Buat masa ini, inilah dia satu gambar yang dapat saya letak di blog. Ya, kami bercuti di Paris. Cerita2 lanjut akan di publish selepas ini. =)

– telah menulis sebanyak 818 entri untuk Blog Bardboo.

Penulis merupakan seorang wanita yang sudah berumahtangga dan mempunyai sepasang cahayamata. Buat masa sekarang, penulis dan keluarganya menetap di Toulouse, Perancis. Blog Bardboo ini digunakan sebagai tempat untuk penulis mencatatkan kisah hidupnya di perantauan. Penulisan di blog ini merupakan inisiatif penulis sendiri, dan sebagai perkongsian dengan semua.

Leave a Comment

CommentLuv badge

{ 24 comments… read them below or add one }

1 kimmie April 18, 2012 at 12:11 am

wah dah sampai paris nampaknya
kimmie recently posted..Pekan Sari Di TemerlohMy Profile

Reply

2 puanbee April 17, 2012 at 9:58 pm

Seronoknya .. ishish nanti tempek gambar / video ya bard ..
puanbee recently posted..Senarai Makanan Dan Amalan Ketika Berpantang Bersalin/BeranakMy Profile

Reply

3 titan April 17, 2012 at 9:31 pm

hoho..berjalan lagi rupanya..
titan recently posted..Ustaz Azhar Idrus dan PTPTN.My Profile

Reply

4 ema April 17, 2012 at 5:01 pm

dah lama tak singgah sini…

wah, bestnya…
ema recently posted..Dihalau keluar tak sampai lima minit masuk ke kolamMy Profile

Reply

5 muazfaris April 17, 2012 at 12:21 am

seronok nye, harap satu hari dapat pergi ke situ la.!!
muazfaris recently posted..Biasiswa Maybank 2012 Luar NegaraMy Profile

Reply

6 Zida April 16, 2012 at 5:01 am

jeles jeles jelessssssssssss hehe
Zida recently posted..Keputusan Anugerah Nasyeed.com 2012My Profile

Reply

7 Mama Murai April 15, 2012 at 8:39 pm

Assalamualaikum bard,
cantiknya menara Eiffel kat belakang tu, kalau ada duit lebih nanti saya pun nak berkunjung ke sana lah… hehe… la ni tengah kumpul duit untuk melancong ke India. Kononnya nak mintak tandatangan Shah Rukh Khan… :) BTW terima kasih kerana sudi bertanyakan jejak saya. Terharu sangat.

Salam manis buat bard sekeluarga di sana.
Mama Murai recently posted..Bukan salah cikgu Bahasa MelayuMy Profile

Reply

8 rahman April 15, 2012 at 2:12 pm

Jauh ker eiffel tower ni dari tempat tinggal bard ? kira romantic honeymoon la ni yer… maklumlah bersaksikan eiffel tower.. hehehe
rahman recently posted..Awi Rafael tersingkir di konsert kedua ManiaMy Profile

Reply

9 akhiyy April 15, 2012 at 12:14 am

huuyyyoooo…best nye bercuti kat paris..jelesnyee..
akhiyy recently posted..Kaulah Lilin HatikuMy Profile

Reply

10 Bardboo April 15, 2012 at 5:16 am

tak baik jeles2…hihi..
Bardboo recently posted..Sampai Jumaat di SiniMy Profile

Reply

11 segalabenda April 14, 2012 at 11:40 pm

bila la aku nak sampai ke paris ni…lawa gambar malam-malam di eiffel tower
segalabenda recently posted..Zaman Kanak-KanakMy Profile

Reply

12 Bardboo April 15, 2012 at 5:23 am

memang cantik suasana masa malam…nnt saya akan upload lagi ye gambar2 eiffel..
Bardboo recently posted..Sampai Jumaat di SiniMy Profile

Reply

13 noorsyamsul April 14, 2012 at 9:57 am

seronoknya pergi bercuti. dapar bergambar di Eiffel Tower lagi…
noorsyamsul recently posted..BAS RAPIDKL TERBAKAR LAGI!My Profile

Reply

14 Bardboo April 15, 2012 at 5:27 am

ahamdulillah ada rezeki…
Bardboo recently posted..Sampai Jumaat di SiniMy Profile

Reply

15 budakserius April 14, 2012 at 2:57 am

Bestnyer pergi PARIS.
budakserius recently posted..Akibat Keluarkan Kepala Bila Bas Sedang BergerakMy Profile

Reply

16 Bardboo April 15, 2012 at 5:27 am

best3..hihi..
Bardboo recently posted..Sampai Jumaat di SiniMy Profile

Reply

17 zie fauzi April 13, 2012 at 11:09 pm

sakan berjalan yer…. sampai terlajak hari….. mesti enjoy sgt ni… btw, tunggu gambar yg seterusny….
zie fauzi recently posted..Pengalaman Pertama Merasai Gegaran Gempa BumiMy Profile

Reply

18 Bardboo April 15, 2012 at 5:28 am

hihi…nanti bard update ceritanya ye..tungguu….
Bardboo recently posted..Sampai Jumaat di SiniMy Profile

Reply

19 deena April 13, 2012 at 5:51 pm

seronoknya dah jejak paris..bila lah rafique nak sampai pulak ni..hihi
deena recently posted..what is wrong with "green"?My Profile

Reply

20 Bardboo April 15, 2012 at 5:44 am

insyaAllah ada rezeki tu nanti.. =)
Bardboo recently posted..Sampai Jumaat di SiniMy Profile

Reply

21 akubiomed April 13, 2012 at 5:00 pm

Wah cantik gambar dengan Ammar berlatar belakangkan Eiffel tower. :-)
akubiomed recently posted..Skodeng blog Bardboo yang nun di PerancisMy Profile

Reply

22 Bardboo April 15, 2012 at 5:30 am

terima kasih..nanti saya letak lagi gambar2 yg lain ye..
Bardboo recently posted..Sampai Jumaat di SiniMy Profile

Reply

23 JebengOtai™ April 13, 2012 at 3:26 pm

best tgk adik angkat dpt melawat eiffel.. :)
JebengOtai™ recently posted..Pak Abu GembiraMy Profile

Reply

24 Bardboo April 15, 2012 at 5:34 am

haha…wah ammar dah ada abang angkat la..
Bardboo recently posted..Sampai Jumaat di SiniMy Profile

Reply

Previous post:

Next post: