Pergi Paris Buat Pasport

posted in: Memori di Perancis | 11
eiffel tower

Assalamualaikum. Selamat memulakan minggu baru buat semua. Di Malaysia sekarangni mesti tengah hebat pungpangpungpang tentang pilhanraya, kan? Kami kat sini tak adalah terasa sangat pun. Nak-nak lagi saya ni, yang memang tak berapa minat nak ambil tahu pasal politik. Ok … Read More

Koleksi Gambar Irdhina Aneesa

posted in: Memori di Perancis | 29

Assalamualaikum. Irdhina Aneesa dah 50 hari. Tapi rasanya tak banyak gambar dia yang saya letakkan di sini. Jadi hari ini jom kita tengok gambar2 Aneesa ya. Kalau berminat nak tengok gambar2 terkini adik beradik I.A ni, jom follow Instagram Bardboo. … Read More

Kini Kami Berempat

posted in: Memori di Perancis | 33

Assalamualaikum. Lamanya blog ni dah ditinggalkan. Almaklumlah, tuan rumah sedang berpantang. Ini pun saya curi2 peluang untuk update blog kejap sementara putera dan puteri hati tu tengah beradu. Saya menaip guna handphone je ni. Jadi kalau ada typo, sila abaikan … Read More

Bila Bonda Dah Sampai Toulouse

posted in: Memori di Perancis | 21

Assalamualaikum. Buat blogger yang dah add saya sebagai friend di Facebook, mesti dah tahu yang mak saya (saya panggil Bonda) sekarang ni tinggal dengan kami di Toulouse. Bonda dah sampai sebulan yang lepas, dan InsyaAllah akan duduk sini sampai bulan … Read More

1 2 3 4 5 10