Toulouse oh Toulouse!

posted in: Memori di Perancis | 10

Assalamualaikum. Alhamdulillah kami dah ada di Toulouse semula. Bertolak dari Malaysia pukul 11.50pm Ahad, dan sampai kat Toulouse pukul 10.30am Isnin waktu tempatan. Ammar banyak tidur je masa dalam flight. Tapi bila nak landing je, dia bangun dan nangis2. Mungkin … Read More

Hati Berbunga Riang

posted in: Memori di Perancis | 22

Assalamualaikum. Rasa macam ada banyak je benda yang hendak ditaip, tapi semuanya tengah tunggang langgang dalam otak ni, tak sempat nak disusun satu demi satu. Jadinya, entri kali ini saya buat dalam bentuk point form ajelah ye. ^_^ Esok (Rabu) … Read More

Ligatnya Dia Berjalan!

posted in: Memori di Perancis | 42

Assalamualaikum. Mood tak tahu nak update apa di blog. Sebab dalam hati sibuk duk mengira hari nak balik ke Malaysia je dah ni. Sampai ada satu malam tu mimpi dah sampai Malaysia dah, dan dah siap makan sedap2. Hehe. Makanan … Read More

Bila Gigi Bongsu Nak Tumbuh

posted in: Memori di Perancis | 35

Assalamualaikum. Dah seminggu lebih terpaksa tahan sakit gigi bongsu nak tumbuh. Mula2 tu ingatkan ada gigi berlubang ke. So tetiba saya pun jadilah hamba Allah yang tersangat rajin gosok gigi, konon2 boleh elok terus la kot. Hahaha. Tapi tiba2 je … Read More

Orang Baru dan Rumah Baru

posted in: Memori di Perancis | 35

Assalamualaikum. Alhamdulillah, syukur pada-Nya. InsyaAllah bilangan ahli keluarga kecil kami ini akan bertambah. Izz Ammar nak jadi abanglong dah. Eh biar betul? Hehe. Ya, ini betul2 punya, bukan main2. Rezeki Allah bagi, kami terima dengan hati gembira. ^_^ Mula2 tu … Read More

1 2 3 4 5 6 7 8 16