Home » Contest & Giveaway » Banyak Ni Je Ke Yang Join?

Banyak Ni Je Ke Yang Join?

posted in: Contest & Giveaway | 36

Assalamualaikum.

Bulan April dah nak habis dah. Tapi sikit sangat bilangan orang yang nak join “Sharing is Caring’ Contest & Giveaway ni. Mungkin hadiahnya tak lumayan kot? Huhu. Tapi salah saya gak sebab tak sempat promosi kan benda ni betul2 pun. Sebab busy berjalan ke sana ke mari. Huhu.

Buat setakatni, cuma AkuBiomed(peserta pertama) dan Kimmie je yang dah buat entri review blog. Dan rupanya memang banyak lagi yang saya perlu perbaiki untu blog ini. InsyaAllah lepas contest ini habis, saya akan buat perkara2 yang disarankan. Korang2 yang lain tak nak selongkar blog ni ke? Huhu. Meh2 join cepat, masih sempat lagi ni. =)

Untuk giveaway plak, setakatni dah ada 6 orang penyertaan. Korang cuma perlu LIKE, SHARE, dan KOMEN gambar INI [sila klik SINI]. Komen ‘SAYA JOIN’ je pun dah ok dah. Senang sangat, kan?

36 Responses

  1. syahrilhafiz
    | Reply

    nak review blog ni boleh dikatakan dah perfect
    entah la,hehe
    syahrilhafiz recently posted..Cara Mudah Pembayaran Bil Celcom OnlineMy Profile

  2. zie fauzi
    | Reply

    coming soon bard… mencari idea nak tulis… bila otak dh beku mmg tak tahu nak tulis apa… tambah2 kalau entry review2 ni….. :)
    zie fauzi recently posted..Pengumuman Penutupan Jalan Sementara Dataran MerdekaMy Profile

  3. Amirez
    | Reply

    teringin juga nak join hari tu tapi mood blogging ke laut sekarang ni. InsyaAllah akan join nanti. Sempat lagi sebelum tarikh tutup ni
    Amirez recently posted..HibernasiMy Profile

  4. kulanz
    | Reply

    akupun nak join juga ni.. draf entri dah ada.. tapi hari tu masa nak selongkar blog ni kebetulan tak dapat buka pula.. tu yang tertangguh lagi.. ada beberapa hari lagi.. masih sempat lagi ni
    kulanz recently posted..#Wordless Wednesday: DiGi WWWOW Awards 2012My Profile

  5. zulkbo
    | Reply

    salam..
    blogger dari France ni kan..?
    alahai terlupa pula saya nak
    join contest tu..lain kali yek?
    zulkbo recently posted..Lelaki Kacak Adalah ZulkboMy Profile

  6. kodinz
    | Reply

    rasa nak join tapi x tau nak buat review camne. Tak pe, jadi pemerhati dulu :)
    kodinz recently posted..Tak Tahu Cara Nak Back Up Database Blog? – Cuba Tengok SiniMy Profile

  7. Jebeng Otai™
    | Reply

    nk join tp segan lak nk review blog otai..huhu
    Jebeng Otai™ recently posted..Wordless Wednesday : IlusiMy Profile

  8. puanbee
    | Reply

    Wokey dah join kot , dah like komen n share , review tu insyallah kalau smpt ya ..
    puanbee recently posted..#WW Ku tanam pandan tumbuhnya ciliMy Profile

  9. Nurul
    | Reply

    Takutnya nak review blog orang.. InsyaAllah rasa nak join GA.. ;)
    Nurul recently posted..Wordless Wednesday : Berangan jadi ArtisMy Profile

  10. segalabenda
    | Reply

    bukan taknak review..sat lagi orang tengok blog aku lagi teruk…malu la pulak
    segalabenda recently posted..Apabila isteri hamilMy Profile

  11. kesoma.rai
    | Reply

    alamak..sempat lagi ke nak mengarang dan join ni.. baru first time terjah sini.. :(
    kesoma.rai recently posted..18SX : Untuk bacaan kaum wanita sahaja – Cara cara mengatasi payudara kendurMy Profile

  12. Denaihati
    | Reply

    minta maaf pn bardboo, memang xsempat nak buat review. sempat baca riview dr akubiomed je.
    Denaihati recently posted..Undian Nuffnang Blogger Of The Year bermula #DiGiWWWOWMy Profile

  13. yas
    | Reply

    Ok Bard…sudah siap sudaa……:)
    yas recently posted..Lelaki Subur Pupus – 2062.My Profile

  14. akubiomed
    | Reply

    Insyallah saya akan menyokong sahabat blogger cuma masa agak terhad kerana blogger separuh masa. Ada masa tidak dapat tulis entir langsung kerana kepenatan bekerja. :-)

    Sabar yer Bardboo.
    akubiomed recently posted..Wordless Wednesday – #Undi AkuBiomed DiGi WWWOW Awards 2012My Profile

  15. Cikgu Hairul
    | Reply

    Tak berapa reti la nak review.
    Cikgu Hairul recently posted..Tolonglah Sayang Duit RM500My Profile

  16. mrs.yie
    | Reply

    mungkin mereka sibuk agaknya bard..tak sempat nak join ke apa tu..hehe..saya ni baru je 2 kali buat contest kat blog..sambutan tu nak kata kurang tak ada la jugak..tapi kan bagi saya kalau yg join sikit,lebih mudah kita nak handle..hehe
    mrs.yie recently posted..TUGAS DEEJAY RADIO ONLINE TIDAK SEMUDAH YANG DI SANGKAMy Profile

  17. Hazmin Hamudin
    | Reply

    Ala… Tak pandai la nak review blog orang ni… Hehe… Blog sendiri pun tak betul lagi.
    Hazmin Hamudin recently posted..Semakan Keputusan Matrikulasi 2012 Secara Online Dan SMSMy Profile

    • suri
      | Reply

      alahai samalah dg saya hee.. tu yang berfikir berkali2 sblum nak joint hee

  18. Ibu Mifzal Arsyad
    | Reply

    Alamak…rs ada like je gambat tu..lupa nk komen n share…nnt sy buat…sbb mmg nak join..

    Tp bab review blog ni mmg x pandai la sy…nnt sy try… :)

    • Bardboo
      | Reply

      oh syaratnya ada tiga…like, share, dan komen..hehe..sempat lagi tu nak buat..sampai hujung bulan ni.. =)
      Bardboo recently posted..Banyak Ni Je Ke Yang Join?My Profile

  19. titan
    | Reply

    ehh, ada giveaway kerr??
    titan recently posted..Lelaki kacak boleh menopous awal?My Profile

Leave a Reply

CommentLuv badge