Banyak Ni Je Ke Yang Join?

April 25, 2012

Assalamualaikum.

Bulan April dah nak habis dah. Tapi sikit sangat bilangan orang yang nak join “Sharing is Caring’ Contest & Giveaway ni. Mungkin hadiahnya tak lumayan kot? Huhu. Tapi salah saya gak sebab tak sempat promosi kan benda ni betul2 pun. Sebab busy berjalan ke sana ke mari. Huhu.

Buat setakatni, cuma AkuBiomed(peserta pertama) dan Kimmie je yang dah buat entri review blog. Dan rupanya memang banyak lagi yang saya perlu perbaiki untu blog ini. InsyaAllah lepas contest ini habis, saya akan buat perkara2 yang disarankan. Korang2 yang lain tak nak selongkar blog ni ke? Huhu. Meh2 join cepat, masih sempat lagi ni. =)

Untuk giveaway plak, setakatni dah ada 6 orang penyertaan. Korang cuma perlu LIKE, SHARE, dan KOMEN gambar INI [sila klik SINI]. Komen ‘SAYA JOIN’ je pun dah ok dah. Senang sangat, kan?

– telah menulis sebanyak 818 entri untuk Blog Bardboo.

Penulis merupakan seorang wanita yang sudah berumahtangga dan mempunyai sepasang cahayamata. Buat masa sekarang, penulis dan keluarganya menetap di Toulouse, Perancis. Blog Bardboo ini digunakan sebagai tempat untuk penulis mencatatkan kisah hidupnya di perantauan. Penulisan di blog ini merupakan inisiatif penulis sendiri, dan sebagai perkongsian dengan semua.

Leave a Comment

CommentLuv badge

{ 36 comments… read them below or add one }

1 syahrilhafiz April 29, 2012 at 7:11 pm

nak review blog ni boleh dikatakan dah perfect
entah la,hehe
syahrilhafiz recently posted..Cara Mudah Pembayaran Bil Celcom OnlineMy Profile

Reply

2 zie fauzi April 28, 2012 at 1:47 am

coming soon bard… mencari idea nak tulis… bila otak dh beku mmg tak tahu nak tulis apa… tambah2 kalau entry review2 ni….. :)
zie fauzi recently posted..Pengumuman Penutupan Jalan Sementara Dataran MerdekaMy Profile

Reply

3 Bardboo April 29, 2012 at 10:30 am

hehe..nak buat entri review ni memang payah sikit kak..bard pun pernah merasa..
Bardboo recently posted..La Vallee Village dan Disney Village | Percutian di ParisMy Profile

Reply

4 Amirez April 27, 2012 at 9:25 am

teringin juga nak join hari tu tapi mood blogging ke laut sekarang ni. InsyaAllah akan join nanti. Sempat lagi sebelum tarikh tutup ni
Amirez recently posted..HibernasiMy Profile

Reply

5 Bardboo April 29, 2012 at 10:30 am

insyaallah masih sempat lagi..sapai 30 April ni ye..
Bardboo recently posted..La Vallee Village dan Disney Village | Percutian di ParisMy Profile

Reply

6 kulanz April 26, 2012 at 11:58 pm

akupun nak join juga ni.. draf entri dah ada.. tapi hari tu masa nak selongkar blog ni kebetulan tak dapat buka pula.. tu yang tertangguh lagi.. ada beberapa hari lagi.. masih sempat lagi ni
kulanz recently posted..#Wordless Wednesday: DiGi WWWOW Awards 2012My Profile

Reply

7 zulkbo April 25, 2012 at 11:24 pm

salam..
blogger dari France ni kan..?
alahai terlupa pula saya nak
join contest tu..lain kali yek?
zulkbo recently posted..Lelaki Kacak Adalah ZulkboMy Profile

Reply

8 Bardboo April 26, 2012 at 8:11 pm

hihi..takpe…
Bardboo recently posted..La Vallee Village dan Disney Village | Percutian di ParisMy Profile

Reply

9 kodinz April 25, 2012 at 10:24 pm

rasa nak join tapi x tau nak buat review camne. Tak pe, jadi pemerhati dulu :)
kodinz recently posted..Tak Tahu Cara Nak Back Up Database Blog? – Cuba Tengok SiniMy Profile

Reply

10 Bardboo April 26, 2012 at 8:11 pm

review je mcam2 mana pun..hihi..
Bardboo recently posted..La Vallee Village dan Disney Village | Percutian di ParisMy Profile

Reply

11 Jebeng Otai™ April 25, 2012 at 10:02 pm

nk join tp segan lak nk review blog otai..huhu
Jebeng Otai™ recently posted..Wordless Wednesday : IlusiMy Profile

Reply

12 bardboo April 26, 2012 at 12:49 am

err ni bukan blog otai..ni blog newbie..huhu..
bardboo recently posted..Banyak Ni Je Ke Yang Join?My Profile

Reply

13 puanbee April 25, 2012 at 8:42 pm

Wokey dah join kot , dah like komen n share , review tu insyallah kalau smpt ya ..
puanbee recently posted..#WW Ku tanam pandan tumbuhnya ciliMy Profile

Reply

14 bardboo April 26, 2012 at 12:50 am

silalah sempat2kan ye..nak gak merasa di review oleh kak bee..hehe..
bardboo recently posted..Banyak Ni Je Ke Yang Join?My Profile

Reply

15 Nurul April 25, 2012 at 7:33 pm

Takutnya nak review blog orang.. InsyaAllah rasa nak join GA.. ;)
Nurul recently posted..Wordless Wednesday : Berangan jadi ArtisMy Profile

Reply

16 Bardboo April 25, 2012 at 7:42 pm

yang GA tu memang sennag sangat2..meh la join..hehe.. =)
Bardboo recently posted..Banyak Ni Je Ke Yang Join?My Profile

Reply

17 segalabenda April 25, 2012 at 3:42 pm

bukan taknak review..sat lagi orang tengok blog aku lagi teruk…malu la pulak
segalabenda recently posted..Apabila isteri hamilMy Profile

Reply

18 Bardboo April 25, 2012 at 7:35 pm

tak ada la sampai macam tu sekali kot..1
Bardboo recently posted..Banyak Ni Je Ke Yang Join?My Profile

Reply

19 kesoma.rai April 25, 2012 at 3:14 pm

alamak..sempat lagi ke nak mengarang dan join ni.. baru first time terjah sini.. :(
kesoma.rai recently posted..18SX : Untuk bacaan kaum wanita sahaja – Cara cara mengatasi payudara kendurMy Profile

Reply

20 Bardboo April 25, 2012 at 7:45 pm

masih sempat lagi…tamat 30 april ni..jom2 join.. =)
Bardboo recently posted..Banyak Ni Je Ke Yang Join?My Profile

Reply

21 Denaihati April 25, 2012 at 1:49 pm

minta maaf pn bardboo, memang xsempat nak buat review. sempat baca riview dr akubiomed je.
Denaihati recently posted..Undian Nuffnang Blogger Of The Year bermula #DiGiWWWOWMy Profile

Reply

22 Bardboo April 25, 2012 at 7:51 pm

takpe DH..its ok.. =)
Bardboo recently posted..Banyak Ni Je Ke Yang Join?My Profile

Reply

23 yas April 25, 2012 at 1:13 pm

Ok Bard…sudah siap sudaa……:)
yas recently posted..Lelaki Subur Pupus – 2062.My Profile

Reply

24 Bardboo April 25, 2012 at 7:52 pm

ok thanks…macm lirik lagu plak bila baca komen yas…hehe..
Bardboo recently posted..Banyak Ni Je Ke Yang Join?My Profile

Reply

25 akubiomed April 25, 2012 at 9:41 am

Insyallah saya akan menyokong sahabat blogger cuma masa agak terhad kerana blogger separuh masa. Ada masa tidak dapat tulis entir langsung kerana kepenatan bekerja. :-)

Sabar yer Bardboo.
akubiomed recently posted..Wordless Wednesday – #Undi AkuBiomed DiGi WWWOW Awards 2012My Profile

Reply

26 Bardboo April 25, 2012 at 8:45 pm

biomed dah jd peserta pertama yg buat review pun..terima kasih banyak2 ye… =)
Bardboo recently posted..Banyak Ni Je Ke Yang Join?My Profile

Reply

27 Cikgu Hairul April 25, 2012 at 9:19 am

Tak berapa reti la nak review.
Cikgu Hairul recently posted..Tolonglah Sayang Duit RM500My Profile

Reply

28 Bardboo April 26, 2012 at 8:12 pm

buat je review macam2 mana bentuk pun..hihi..
Bardboo recently posted..La Vallee Village dan Disney Village | Percutian di ParisMy Profile

Reply

29 mrs.yie April 25, 2012 at 8:05 am

mungkin mereka sibuk agaknya bard..tak sempat nak join ke apa tu..hehe..saya ni baru je 2 kali buat contest kat blog..sambutan tu nak kata kurang tak ada la jugak..tapi kan bagi saya kalau yg join sikit,lebih mudah kita nak handle..hehe
mrs.yie recently posted..TUGAS DEEJAY RADIO ONLINE TIDAK SEMUDAH YANG DI SANGKAMy Profile

Reply

30 Bardboo April 26, 2012 at 8:18 pm

hihi..betul gak kn..kang kalau ramai, bard sendiri yg pening kepala nk pilih pemenang..hihi..
Bardboo recently posted..La Vallee Village dan Disney Village | Percutian di ParisMy Profile

Reply

31 Hazmin Hamudin April 25, 2012 at 7:07 am

Ala… Tak pandai la nak review blog orang ni… Hehe… Blog sendiri pun tak betul lagi.
Hazmin Hamudin recently posted..Semakan Keputusan Matrikulasi 2012 Secara Online Dan SMSMy Profile

Reply

32 suri April 26, 2012 at 1:51 pm

alahai samalah dg saya hee.. tu yang berfikir berkali2 sblum nak joint hee

Reply

33 Ibu Mifzal Arsyad April 25, 2012 at 4:22 am

Alamak…rs ada like je gambat tu..lupa nk komen n share…nnt sy buat…sbb mmg nak join..

Tp bab review blog ni mmg x pandai la sy…nnt sy try… :)

Reply

34 Bardboo April 25, 2012 at 6:32 am

oh syaratnya ada tiga…like, share, dan komen..hehe..sempat lagi tu nak buat..sampai hujung bulan ni.. =)
Bardboo recently posted..Banyak Ni Je Ke Yang Join?My Profile

Reply

35 titan April 25, 2012 at 2:52 am

ehh, ada giveaway kerr??
titan recently posted..Lelaki kacak boleh menopous awal?My Profile

Reply

36 Bardboo April 25, 2012 at 6:34 am

haah…ada contest buat review, dan ada giveaway gak..
Bardboo recently posted..Banyak Ni Je Ke Yang Join?My Profile

Reply

Previous post:

Next post: