Home » Contest & Giveaway » My Pinky Moments

My Pinky Moments

posted in: Contest & Giveaway | 26

Assalamualaikum.

Perempuan dan pink, memang tak dapat nak dipisahkan. Betul ke? Korang setuju tak? Dulu masa saya sekolah menengah, memang tak minat warna pink ni. Sebabnya dulu sekolah semua perempuan, so ramai sangat yang minat pink. Jadi untuk lain dari yang lain, kenalah anti-pink. Boleh gitu? Haha.

Tapi bila dah masuk universiti, tiba2 je minat pink. Antara sedar tak sedar, makin lama makin banyak koleksi barangan warna pink ada dalam tangan. Mungkin terkena aura pinky rakan sebilik kot. Huhu.

Dan bila dah terpikat dengan warna pink ni, akirnya masa bertunang dan bersanding pun sibuk gak nak guna warna pink. Huhu. So untuk contest My Pinky Moment yang dianjurkan oleh Eyriqazz ni, saya nak pertaruhkan dua keping gambar kat bawah ni:

Contest ini dianjurkan oleh Eyriqazz.Com dan Madammondoq.com ditaja bersama HazmanFadzil.Com , Alyzafisol.com , Blogr.my , Sharidawati.blogspot.com ,
Enveeus.Com  dan Syokkahwin.Com

p/s: agak-agaknya ni dah cukup pinky tak? Hehe.

26 Responses

  1. Senyuman Malam Pertama
    | Reply

    [...] sangka plak gambar yang saya pertaruhkan untuk My Pinky Moments Contest ini berjaya masuk dalam Senarai Finalist Contest. Yang paling tak tahannya, Eyriqazz siap letak [...]

  2. eyriqazz
    | Reply

    Tahniah, anda Finalist My Pinky Moments Contest http://www.eyriqazz.com/2012/04/finalist-my-pinky-moments-contest.html

  3. akhiyy
    | Reply

    wahh..habis pinky dah..hehe..
    akhiyy recently posted..BertaubatMy Profile

  4. paihujey
    | Reply

    good luck kak bard..memang pink habis..nasib baik dapat anak laki..kalau dapat anak pmpuan mesti semua baju,barang baby wane pink gak..hehe
    paihujey recently posted..EkonomiMy Profile

  5. akubiomed
    | Reply

    Tidak sangka Bardboo memilih tema pink ketika bersanding. TIndakan berani. Selamat berjaya dengan contest yang disertai. :-)
    akubiomed recently posted..My Pinky Moments Contest – EyriqazzMy Profile

  6. titan
    | Reply

    kenapa orang perempuan suka sangat warna pink ni ek?
    titan recently posted..Komisen kedua dari BuatCoklat.comMy Profile

  7. Miss Yati
    | Reply

    Good luck untuk contest.. Yati pun suka pink… nampak lembut.

  8. anif
    | Reply

    Pink sinonim dengan perempuan.. tetapi lelaki pun boleh terjebak sama! Seperti dalam gambar tu! :D hehe..
    anif recently posted..Johor Premium Outlets – End of Season Sale March 2012My Profile

  9. zie fauzi
    | Reply

    pink itu sweet… hehe.. good luck… ::)
    zie fauzi recently posted..My Pinky MomentsMy Profile

  10. suri
    | Reply

    good luck semoga berjaya hee..

  11. suri
    | Reply

    tak suka pink tapi minat gitu jer hee.. bila ada anak girl dok selok almari dia rupanya bayk kala pink heee

  12. anastasyea
    | Reply

    Warna pink kan comel ^__^
    anastasyea recently posted..Bounce Rate Video Seks TulenMy Profile

  13. kimmie
    | Reply

    cantiknya….masa kahwin bertemakan pink ye :D
    kimmie recently posted..Santai: Pejabat anda ada ke memo macam ini?My Profile

  14. azmanisma
    | Reply

    Masuk juga good luck!
    azmanisma recently posted..Lelaki KacakMy Profile

Leave a Reply

CommentLuv badge