My Pinky Moments

March 19, 2012

Assalamualaikum.

Perempuan dan pink, memang tak dapat nak dipisahkan. Betul ke? Korang setuju tak? Dulu masa saya sekolah menengah, memang tak minat warna pink ni. Sebabnya dulu sekolah semua perempuan, so ramai sangat yang minat pink. Jadi untuk lain dari yang lain, kenalah anti-pink. Boleh gitu? Haha.

Tapi bila dah masuk universiti, tiba2 je minat pink. Antara sedar tak sedar, makin lama makin banyak koleksi barangan warna pink ada dalam tangan. Mungkin terkena aura pinky rakan sebilik kot. Huhu.

Dan bila dah terpikat dengan warna pink ni, akirnya masa bertunang dan bersanding pun sibuk gak nak guna warna pink. Huhu. So untuk contest My Pinky Moment yang dianjurkan oleh Eyriqazz ni, saya nak pertaruhkan dua keping gambar kat bawah ni:

Contest ini dianjurkan oleh Eyriqazz.Com dan Madammondoq.com ditaja bersama HazmanFadzil.Com , Alyzafisol.com , Blogr.my , Sharidawati.blogspot.com ,
Enveeus.Com  dan Syokkahwin.Com

p/s: agak-agaknya ni dah cukup pinky tak? Hehe.

– telah menulis sebanyak 818 entri untuk Blog Bardboo.

Penulis merupakan seorang wanita yang sudah berumahtangga dan mempunyai sepasang cahayamata. Buat masa sekarang, penulis dan keluarganya menetap di Toulouse, Perancis. Blog Bardboo ini digunakan sebagai tempat untuk penulis mencatatkan kisah hidupnya di perantauan. Penulisan di blog ini merupakan inisiatif penulis sendiri, dan sebagai perkongsian dengan semua.

Leave a Comment

CommentLuv badge

{ 25 comments… read them below or add one }

1 eyriqazz April 24, 2012 at 12:02 am

Tahniah, anda Finalist My Pinky Moments Contest http://www.eyriqazz.com/2012/04/finalist-my-pinky-moments-contest.html

Reply

2 akhiyy April 12, 2012 at 6:59 pm

wahh..habis pinky dah..hehe..
akhiyy recently posted..BertaubatMy Profile

Reply

3 paihujey March 20, 2012 at 12:28 am

good luck kak bard..memang pink habis..nasib baik dapat anak laki..kalau dapat anak pmpuan mesti semua baju,barang baby wane pink gak..hehe
paihujey recently posted..EkonomiMy Profile

Reply

4 Bardboo March 21, 2012 at 6:51 am

hehe…kesian ammar kalau dipakaikan dengan kaler pink gak..
Bardboo recently posted..[VIDEO] Ammar buat muka comelMy Profile

Reply

5 akubiomed March 19, 2012 at 10:39 pm

Tidak sangka Bardboo memilih tema pink ketika bersanding. TIndakan berani. Selamat berjaya dengan contest yang disertai. :-)
akubiomed recently posted..My Pinky Moments Contest – EyriqazzMy Profile

Reply

6 Bardboo March 21, 2012 at 6:53 am

hehe…mula2 warna lain..tapi hati tetap gak nak guna warna pink..
Bardboo recently posted..[VIDEO] Ammar buat muka comelMy Profile

Reply

7 titan March 19, 2012 at 10:13 pm

kenapa orang perempuan suka sangat warna pink ni ek?
titan recently posted..Komisen kedua dari BuatCoklat.comMy Profile

Reply

8 Bardboo March 21, 2012 at 6:53 am

tak semua pompuan suka..
Bardboo recently posted..[VIDEO] Ammar buat muka comelMy Profile

Reply

9 Miss Yati March 19, 2012 at 8:35 pm

Good luck untuk contest.. Yati pun suka pink… nampak lembut.

Reply

10 Bardboo March 19, 2012 at 8:44 pm

pink ni memang sesuai dengan jiwa perempuan..
Bardboo recently posted..Empat Terbunuh Kena Tembakan di Toulouse | Dan Kami Sekarang Tinggal di Toulouse!My Profile

Reply

11 anif March 19, 2012 at 5:09 pm

Pink sinonim dengan perempuan.. tetapi lelaki pun boleh terjebak sama! Seperti dalam gambar tu! :D hehe..
anif recently posted..Johor Premium Outlets – End of Season Sale March 2012My Profile

Reply

12 Bardboo March 19, 2012 at 8:47 pm

hehe..kesian my hubby…tak pasal2 kena pakai pink gak..huhu..
Bardboo recently posted..Empat Terbunuh Kena Tembakan di Toulouse | Dan Kami Sekarang Tinggal di Toulouse!My Profile

Reply

13 zie fauzi March 19, 2012 at 2:20 pm

pink itu sweet… hehe.. good luck… ::)
zie fauzi recently posted..My Pinky MomentsMy Profile

Reply

14 Bardboo March 19, 2012 at 8:49 pm
15 suri March 19, 2012 at 12:38 pm

good luck semoga berjaya hee..

Reply

16 Bardboo March 19, 2012 at 8:49 pm
17 suri March 19, 2012 at 12:35 pm

tak suka pink tapi minat gitu jer hee.. bila ada anak girl dok selok almari dia rupanya bayk kala pink heee

Reply

18 Bardboo March 19, 2012 at 8:50 pm

kalau ada anak pompuan memang camtu la gayanya,,
Bardboo recently posted..Empat Terbunuh Kena Tembakan di Toulouse | Dan Kami Sekarang Tinggal di Toulouse!My Profile

Reply

19 anastasyea March 19, 2012 at 12:07 pm

Warna pink kan comel ^__^
anastasyea recently posted..Bounce Rate Video Seks TulenMy Profile

Reply

20 Bardboo March 19, 2012 at 8:54 pm
21 kimmie March 19, 2012 at 9:35 am

cantiknya….masa kahwin bertemakan pink ye :D
kimmie recently posted..Santai: Pejabat anda ada ke memo macam ini?My Profile

Reply

22 Bardboo March 19, 2012 at 8:56 pm

masa tunang dan kahwin guna kaler pink..
Bardboo recently posted..Empat Terbunuh Kena Tembakan di Toulouse | Dan Kami Sekarang Tinggal di Toulouse!My Profile

Reply

23 kimmie March 20, 2012 at 10:21 am

oo…memang peminat warna pink ye. Gambar yg first tu sekali pandang mcm muka kwn saya je.
kimmie recently posted..Informasi: 20 top brand tahun 2011.My Profile

Reply

24 azmanisma March 19, 2012 at 7:56 am

Masuk juga good luck!
azmanisma recently posted..Lelaki KacakMy Profile

Reply

25 Bardboo March 19, 2012 at 9:19 pm

{ 1 trackback }

Previous post:

Next post: