Home » Contest & Giveaway » RM150 Cash | Give Away From lidarahim.com

RM150 Cash | Give Away From lidarahim.com

posted in: Contest & Giveaway | 25

Assalamualaikum.

Saya dapat tahu mengenai giveaway ni dari blog Kak Zie. Disebabkan sekarang dalam mood edit2 blog (sebab tu blog nampak tunggang langgang) dan tak ada mood nak sambung entri percutian, jadi saya pun saja je la nak mencuba nasib dengan join giveaway ini.

Hadiah untuk giveaway ini adalah:

Hadiah Utama : 1 orang x RM50.00 tunai
 Hadiah Kedua : 2 orang x RM30.00 tunai
 Hadiah Ketiga : 2 orang x RM20.00 tunai
Hadiah Saguhati x 10 orang
Dan tarikh tamatnya adalah pada 7 Mei 2012 pukul 12 tengah hari. Sempat lagi ni kalau korang2 nak join. Jom3x! =)

25 Responses

  1. titan
    | Reply

    banyak plak contest sekarang ye..
    titan recently posted..Kecelaruan Maklumat – Mat Luthfi dan TitanMy Profile

  2. mie
    | Reply

    wow!!
    kalau sempat nak join juga..
    eheheee
    mie recently posted..Gambar Bilik-Bilik Star Cruise LibraMy Profile

  3. shraqs
    | Reply

    Join ramai2 !
    shraqs recently posted..Samsung Galaxy SIII – Designed For Humans And Inspired By NatureMy Profile

  4. kimmie
    | Reply

    good luck bard, saya pun join juga GA ni.
    kimmie recently posted..Wordless Wednesday 25: Mug PercumaMy Profile

  5. zie fauzi
    | Reply

    bard… tak yah fikir sgt pasal nk edit2 blog ni… buat je takat yg mampu, yg penting setting benda yg penting dulu…. :)

    good luck utk GA ni….
    zie fauzi recently posted..Al-Fatihah | Bob Kuman Meninggal DuniaMy Profile

  6. muazfaris
    | Reply

    kenapa perlu lama2 fikir themes.. pakai biasa2 je utk thesis ni.. kesian tgk asyik berubah je.
    muazfaris recently posted..Pesta Buku KL dan Baucer Buku PTS RM800My Profile

  7. [...] Selain dari misi ‘Lelaki Kacak Titan’, saya tertarik dengan salah satu entri Mak Ammar (BardBoo) iaitu ‘giveaway’ dari LidaRahim.com. Hadiah yang ditawarkan boleh tahan juga dan cara [...]

  8. puanbee
    | Reply

    Semoga berjaya bard , akk pun mood yg tunggang langgang ni
    puanbee recently posted..Servis Prepaid Termurah Untuk Mobile InternetMy Profile

  9. azmanisma
    | Reply

    adeh sempat ke tak nak join nih..
    azmanisma recently posted..Aku dan Dunia BlogMy Profile

  10. akubiomed
    | Reply

    Selamat berjaya dengan Giveway yang disertai.

    Beberapa kali saya cuba akses blog Bardboo tetapi ada masalah dan error. Kenapa yer?
    akubiomed recently posted..Juara didalam kehidupan sayaMy Profile

  11. Juan
    | Reply

    wah, menarik nih
    Juan recently posted..Pengumuman dan Pelaksanaan Kadar Gaji Minimum Sektor Swasta 2012My Profile

  12. Cikgu Hairul
    | Reply

    Yewaaa..giveaway lagi. Murah rezeki blogger2 ni kan..
    Cikgu Hairul recently posted..Aplikasi Blog Cikgu Hairul Untuk iPhone Dan Android DilepaskanMy Profile

  13. Jebeng Otai™
    | Reply

    leh jgak join cuba nasib.. :)
    Jebeng Otai™ recently posted..Wordless Wednesday : Gula KapasMy Profile

Leave a Reply

CommentLuv badge