RM150 Cash | Give Away From lidarahim.com

May 2, 2012

Assalamualaikum.

Saya dapat tahu mengenai giveaway ni dari blog Kak Zie. Disebabkan sekarang dalam mood edit2 blog (sebab tu blog nampak tunggang langgang) dan tak ada mood nak sambung entri percutian, jadi saya pun saja je la nak mencuba nasib dengan join giveaway ini.

Hadiah untuk giveaway ini adalah:

Hadiah Utama : 1 orang x RM50.00 tunai
 Hadiah Kedua : 2 orang x RM30.00 tunai
 Hadiah Ketiga : 2 orang x RM20.00 tunai
Hadiah Saguhati x 10 orang
Dan tarikh tamatnya adalah pada 7 Mei 2012 pukul 12 tengah hari. Sempat lagi ni kalau korang2 nak join. Jom3x! =)

– telah menulis sebanyak 818 entri untuk Blog Bardboo.

Penulis merupakan seorang wanita yang sudah berumahtangga dan mempunyai sepasang cahayamata. Buat masa sekarang, penulis dan keluarganya menetap di Toulouse, Perancis. Blog Bardboo ini digunakan sebagai tempat untuk penulis mencatatkan kisah hidupnya di perantauan. Penulisan di blog ini merupakan inisiatif penulis sendiri, dan sebagai perkongsian dengan semua.

Leave a Comment

CommentLuv badge

{ 24 comments… read them below or add one }

1 titan May 5, 2012 at 6:27 pm

banyak plak contest sekarang ye..
titan recently posted..Kecelaruan Maklumat – Mat Luthfi dan TitanMy Profile

Reply

2 mie May 4, 2012 at 12:46 pm

wow!!
kalau sempat nak join juga..
eheheee
mie recently posted..Gambar Bilik-Bilik Star Cruise LibraMy Profile

Reply

3 Bardboo May 4, 2012 at 8:30 pm

masih sempat lagi ni…dah la senang plak tu..
Bardboo recently posted..Siapakah Kita? Satu Renungan Buat SemuaMy Profile

Reply

4 shraqs May 4, 2012 at 10:08 am
5 Bardboo May 4, 2012 at 8:38 pm

yup..mari memeriahkan suasana..
Bardboo recently posted..Siapakah Kita? Satu Renungan Buat SemuaMy Profile

Reply

6 kimmie May 4, 2012 at 8:25 am

good luck bard, saya pun join juga GA ni.
kimmie recently posted..Wordless Wednesday 25: Mug PercumaMy Profile

Reply

7 Bardboo May 4, 2012 at 8:42 pm

thanks kimmie…sekarangni bard rasa macam nak aktif balik je join contest2 dan ga2..
Bardboo recently posted..Siapakah Kita? Satu Renungan Buat SemuaMy Profile

Reply

8 zie fauzi May 4, 2012 at 12:30 am

bard… tak yah fikir sgt pasal nk edit2 blog ni… buat je takat yg mampu, yg penting setting benda yg penting dulu…. :)

good luck utk GA ni….
zie fauzi recently posted..Al-Fatihah | Bob Kuman Meninggal DuniaMy Profile

Reply

9 Bardboo May 4, 2012 at 8:43 pm

hihi..tu la..kang terus jadi macam hari tu balik, nangis!
Bardboo recently posted..Siapakah Kita? Satu Renungan Buat SemuaMy Profile

Reply

10 muazfaris May 3, 2012 at 11:21 pm

kenapa perlu lama2 fikir themes.. pakai biasa2 je utk thesis ni.. kesian tgk asyik berubah je.
muazfaris recently posted..Pesta Buku KL dan Baucer Buku PTS RM800My Profile

Reply

11 Bardboo May 4, 2012 at 8:43 pm

hehe…baik..thanks untuk nasihat tu.. =)
Bardboo recently posted..Siapakah Kita? Satu Renungan Buat SemuaMy Profile

Reply

12 puanbee May 3, 2012 at 8:40 pm

Semoga berjaya bard , akk pun mood yg tunggang langgang ni
puanbee recently posted..Servis Prepaid Termurah Untuk Mobile InternetMy Profile

Reply

13 Bardboo May 4, 2012 at 8:44 pm

ni dah ada mood balik ke belum kak?
Bardboo recently posted..Siapakah Kita? Satu Renungan Buat SemuaMy Profile

Reply

14 azmanisma May 3, 2012 at 10:54 am

adeh sempat ke tak nak join nih..
azmanisma recently posted..Aku dan Dunia BlogMy Profile

Reply

15 Bardboo May 4, 2012 at 8:48 pm

masih sempat lagi ni..
Bardboo recently posted..Siapakah Kita? Satu Renungan Buat SemuaMy Profile

Reply

16 azmanisma May 5, 2012 at 8:28 pm

senang jer giveaway nih..he3
azmanisma recently posted..Syukur Saya SelamatMy Profile

Reply

17 akubiomed May 3, 2012 at 12:04 am

Selamat berjaya dengan Giveway yang disertai.

Beberapa kali saya cuba akses blog Bardboo tetapi ada masalah dan error. Kenapa yer?
akubiomed recently posted..Juara didalam kehidupan sayaMy Profile

Reply

18 Bardboo May 4, 2012 at 8:51 pm

sebab saya ada terdelete beberapa fail di cpanel..
Bardboo recently posted..Siapakah Kita? Satu Renungan Buat SemuaMy Profile

Reply

19 Juan May 2, 2012 at 11:21 pm
20 Bardboo May 4, 2012 at 8:52 pm

menarik..jom la join..
Bardboo recently posted..Siapakah Kita? Satu Renungan Buat SemuaMy Profile

Reply

21 Cikgu Hairul May 2, 2012 at 10:55 pm

Yewaaa..giveaway lagi. Murah rezeki blogger2 ni kan..
Cikgu Hairul recently posted..Aplikasi Blog Cikgu Hairul Untuk iPhone Dan Android DilepaskanMy Profile

Reply

22 Bardboo May 4, 2012 at 8:53 pm

betul3… =)
Bardboo recently posted..Siapakah Kita? Satu Renungan Buat SemuaMy Profile

Reply

23 Jebeng Otai™ May 2, 2012 at 7:13 pm

leh jgak join cuba nasib.. :)
Jebeng Otai™ recently posted..Wordless Wednesday : Gula KapasMy Profile

Reply

24 Bardboo May 4, 2012 at 8:54 pm

join2…jangan lupa tau..
Bardboo recently posted..Siapakah Kita? Satu Renungan Buat SemuaMy Profile

Reply

{ 1 trackback }

Previous post:

Next post: