Home » Diari Peribadi » Ammar di Playgroup Genius Baby on Board

Ammar di Playgroup Genius Baby on Board

posted in: Diari Peribadi | 10

Assalamualaikum.

Sabtu minggu lepas kami bawa Ammar untuk sertai kelas playgroup di Genius Baby on Board (GBOB) Shah Alam. Ini sebenarnya kali kedua Ammar sertai playgroup ini. Kami cuma sertai kelas trial je. Masa kelas pertama hari tu bayarannya RM50, tapi untuk yang kelas kedua ini cuma RM40 sebab ada promosi cuti sekolah.

Masa kelas pertama dulu, Ammar macam malu-malu dan tak berapa nak enjoy sangat. Mungkin sebab masa tu dia baru je baik dari demam, dan badan pun masih lemah. Tapi kali ini, nampak ada improvement sikit, dah tak ada malu-malu sangat macam dulu.

Mungkin ada yang mempertingkaikan buat apa bayar mahal-mahal semata-mata nak join playgroup macam ini. Tapi bagi saya, saya tak kisah berbelanja untuk pendidikan dan perkembangan anak-anak. Jom tengok gambar dan videoa Ammar masa aktiviti playgroup ini.

storytelling di GBOB

ammar di playgroup genius baby on board

10 Responses

  1. tiara
    | Reply

    Semoga ammar lekas bisa menyesuaikan diri dengan suasana di playgroup
    tiara recently posted..Bahan Kimia Dalam MakananMy Profile

  2. estri
    | Reply

    Terkadang untuk pendidikan anak, mahal pun akan rela dikeluarkan.Yang penting anak akan mengalami kemajuan.
    estri recently posted..Perbedaan Cokelat Hitam Dan Cokelat PutihMy Profile

  3. Annisa Biz
    | Reply

    seronok dpt bawa anak “bersosial” sambil belajar kan :)
    Annisa Biz recently posted..Kutu Corelle 2014 bersama grup AnnisaBizMy Profile

  4. Ummi Hanie
    | Reply

    seronoknya dpt join playgroup… area sini takde la mcm tu..
    Ummi Hanie recently posted..Live blogging: Talapia Sweet Sour resepi mudah masak di rumah, campak2 saja ;) My Profile

  5. zie fauzi
    | Reply

    nampak ammar enjoy je… betui… tak kisah berhabis duit untuk perkembangan anak…
    zie fauzi recently posted..Petua Halau NyamukMy Profile

  6. titan
    | Reply

    ammar dah makan cendol???
    titan recently posted..Resipi Ayam goreng pedas kaw meletup.My Profile

  7. kimmie
    | Reply

    Ammar dah besar. Selamat kembali ke Malaysia….dah lama tak singgah sini.

  8. Rina
    | Reply

    Selamat tahun baru 2014 …
    Menarik sekali melihat aktivitas anak di playgroup, semoga nantinya Ammar bisa jadi anak yang membanggakan keluarga dan bangsa :)
    Rina recently posted..List Of CSS & jQuery Animation Effect Website For Design InspirationMy Profile

  9. ema
    | Reply

    dengan anak tak perlu berkira…semuanya demi masa depan mereka..inipun dah kira murah juga.
    ema recently posted..Mom steak dengan pemanggang ajaibMy Profile

Leave a Reply

CommentLuv badge