Home » Perihal Blog » Ragam Blogger » Wang Tunai RM5000 untuk Blogger

Wang Tunai RM5000 untuk Blogger

posted in: Ragam Blogger | 33

Assalamualaikum.

Nampak gayanya makin lama makin ramai blogger yang menggunakan insentif tunai untuk membawa trafik ke blog masing2 seperti yang telah dilakukan oleh Denaihati dan Mama Murai.

Dan kali ini adalah giliran Blogger Wanita yang menawarkan wang tunai sebanyak RM5000! Untuk sertai program ini, korang boleh baca kat SINI. Rasanya tak rugi kot untuk mencuba program ini plak, yang akan bermula pada 1 April 2012. Jom join ramai2!!

 Banner

33 Responses

  1. akhiyy
    | Reply

    selamat mecuba =)
    akhiyy recently posted..BertaubatMy Profile

  2. muja
    | Reply

    kat kotak komen ni tak leh nak letak link kan? so,, muja letak kat website je,, terus jadi link,, he2,, tahniah terpilih,, muja pun terpilih gak,,, hehehe,, datang sini :D

  3. Jomtonton
    | Reply

    Alhamdulillah, sempat jugak menyelit dalam senarai :)
    Kak Bard bila lagi? Hehehe
    Jomtonton recently posted..RM5000 Tunai Untuk BloggerMy Profile

  4. hafizmd
    | Reply

    Mmg satu usaha yg baik dalam arena blogging.

    Mmg meriah dgn GA. Seronok sungguh kan bard? :D
    hafizmd recently posted..LELAKI KACAK Suka Buat Kontest?My Profile

    • Bardboo
      | Reply

      seronok…kalau boleh dapat duit tu lagi seronok..hehe…tapi kalau tak dapat tu maksudnya tak ada rezeki la…tapi sekurang2nya bagi support untuk sama2 memeriahkan.. =)
      Bardboo recently posted..Posisi Bersalin Yang Kita Perlu TahuMy Profile

  5. ajamoppical
    | Reply

    tadi check ada lagi 11 spots! cepat selagi sempat!
    ajamoppical recently posted..Where To Next?My Profile

  6. gadis kampung
    | Reply

    salam jemput ke belog saya…saya tak dak RM5000 nak nbagi just ada ilmu dan coretan menarik di belog saya…boleh jadi teman blogger saya…salam perkenalan..

  7. ayu jamal
    | Reply

    best gak tuh..buleh join nih….

  8. titan
    | Reply

    wahh..macam-macam ye contest sekarang..
    titan recently posted..Anak kura-kura yang kacakMy Profile

  9. [...] terpilih  menyertai Program Wang Tunai RM5000 untuk Blogger adalah:Kongsi Bersama NoraCikgu HairulBardbooSyaiSyaShahrulSite.netKakiHaruKisah Klasik AzuraYastro OnlineSyuhada SallehDunia AnitaKelip-kelip [...]

  10. Mama Murai
    | Reply

    Assalamualaikum bard,
    minta maaf kerana baru hari ini dapat berkunjung ke sini, line internet di rumah masih mengalami masalah. Kejap lagi usha blog yang menawarkan hadiah lumayan tu… :)

    Salam manis buat bard sekeluarga di sana.
    Mama Murai recently posted..Lelaki kacakMy Profile

  11. shraqs
    | Reply

    Murah hati betul penganjurnya :)
    shraqs recently posted..Trick Dapatkan Extra Space Dari DropboxMy Profile

  12. rahman
    | Reply

    peluang buat duit yang baik :)
    rahman recently posted..Serangan anjing semakin menjadi jadiMy Profile

  13. kimmie
    | Reply

    memang tak rugi, terus buat entri :D
    kimmie recently posted..Wang Tunai RM5000 untuk BloggerMy Profile

  14. Jobless Girl
    | Reply

    Wow, RM 5k… Grab grab grab.. Contest contest macam ni sudah jadi trend sekarang ni..Hmm.. nampaknya jadi reader pun untung banyak lar..
    Jobless Girl recently posted..Receptionist / customer serviceMy Profile

  15. akubiomed
    | Reply

    Ganjaran tunai RM5k banyak yang boleh dibelanjakan. :-)
    akubiomed recently posted..Pesta Buku Kelantan 2012 kembali lagiMy Profile

Leave a Reply

CommentLuv badge