Wang Tunai RM5000 untuk Blogger

March 20, 2012

Assalamualaikum.

Nampak gayanya makin lama makin ramai blogger yang menggunakan insentif tunai untuk membawa trafik ke blog masing2 seperti yang telah dilakukan oleh Denaihati dan Mama Murai.

Dan kali ini adalah giliran Blogger Wanita yang menawarkan wang tunai sebanyak RM5000! Untuk sertai program ini, korang boleh baca kat SINI. Rasanya tak rugi kot untuk mencuba program ini plak, yang akan bermula pada 1 April 2012. Jom join ramai2!!

 Banner

– telah menulis sebanyak 818 entri untuk Blog Bardboo.

Penulis merupakan seorang wanita yang sudah berumahtangga dan mempunyai sepasang cahayamata. Buat masa sekarang, penulis dan keluarganya menetap di Toulouse, Perancis. Blog Bardboo ini digunakan sebagai tempat untuk penulis mencatatkan kisah hidupnya di perantauan. Penulisan di blog ini merupakan inisiatif penulis sendiri, dan sebagai perkongsian dengan semua.

Leave a Comment

CommentLuv badge

{ 32 comments… read them below or add one }

1 akhiyy April 12, 2012 at 6:56 pm

selamat mecuba =)
akhiyy recently posted..BertaubatMy Profile

Reply

2 muja April 4, 2012 at 10:51 am

kat kotak komen ni tak leh nak letak link kan? so,, muja letak kat website je,, terus jadi link,, he2,, tahniah terpilih,, muja pun terpilih gak,,, hehehe,, datang sini :D

Reply

3 Jomtonton March 21, 2012 at 7:15 pm

Alhamdulillah, sempat jugak menyelit dalam senarai :)
Kak Bard bila lagi? Hehehe
Jomtonton recently posted..RM5000 Tunai Untuk BloggerMy Profile

Reply

4 Jomtonton March 21, 2012 at 7:17 pm

Bila lagi tu maksudnya kak pulak anjur program macam ni :)
Jomtonton recently posted..RM5000 Tunai Untuk BloggerMy Profile

Reply

5 Bardboo March 22, 2012 at 11:14 pm

alahai..saya punya income dari blog ciput je…belum mampu lagi nak buat program insentif ni..
Bardboo recently posted..Posisi Bersalin Yang Kita Perlu TahuMy Profile

Reply

6 Azuan March 25, 2012 at 9:08 pm

Dah start ke contest ni?

p/s: cun theme ni.. :)
Azuan recently posted..Lelaki Kacak – Antara Persaingan Dan PermintaanMy Profile

Reply

7 hafizmd March 21, 2012 at 5:56 pm

Mmg satu usaha yg baik dalam arena blogging.

Mmg meriah dgn GA. Seronok sungguh kan bard? :D
hafizmd recently posted..LELAKI KACAK Suka Buat Kontest?My Profile

Reply

8 Bardboo March 22, 2012 at 11:18 pm

seronok…kalau boleh dapat duit tu lagi seronok..hehe…tapi kalau tak dapat tu maksudnya tak ada rezeki la…tapi sekurang2nya bagi support untuk sama2 memeriahkan.. =)
Bardboo recently posted..Posisi Bersalin Yang Kita Perlu TahuMy Profile

Reply

9 ajamoppical March 21, 2012 at 4:54 pm

tadi check ada lagi 11 spots! cepat selagi sempat!
ajamoppical recently posted..Where To Next?My Profile

Reply

10 Bardboo March 22, 2012 at 11:19 pm

hehehe…sempat tak join ni?
Bardboo recently posted..Posisi Bersalin Yang Kita Perlu TahuMy Profile

Reply

11 gadis kampung March 21, 2012 at 1:11 pm

salam jemput ke belog saya…saya tak dak RM5000 nak nbagi just ada ilmu dan coretan menarik di belog saya…boleh jadi teman blogger saya…salam perkenalan..

Reply

12 Bardboo March 22, 2012 at 11:22 pm

salam perkenalan dr bardboo…
Bardboo recently posted..Posisi Bersalin Yang Kita Perlu TahuMy Profile

Reply

13 ayu jamal March 21, 2012 at 9:16 am

best gak tuh..buleh join nih….

Reply

14 Bardboo March 22, 2012 at 11:22 pm

sempat tak join?
Bardboo recently posted..Posisi Bersalin Yang Kita Perlu TahuMy Profile

Reply

15 titan March 20, 2012 at 7:51 pm

wahh..macam-macam ye contest sekarang..
titan recently posted..Anak kura-kura yang kacakMy Profile

Reply

16 Bardboo March 21, 2012 at 5:35 am

hehe…biasalah…ada orang tu buat contest seo..
Bardboo recently posted..[VIDEO] Ammar buat muka comelMy Profile

Reply

17 Mama Murai March 20, 2012 at 2:18 pm

Assalamualaikum bard,
minta maaf kerana baru hari ini dapat berkunjung ke sini, line internet di rumah masih mengalami masalah. Kejap lagi usha blog yang menawarkan hadiah lumayan tu… :)

Salam manis buat bard sekeluarga di sana.
Mama Murai recently posted..Lelaki kacakMy Profile

Reply

18 Bardboo March 21, 2012 at 6:41 am

waalaikumusalam kak..oh patutlah lama menyepi…selamat kembali ke dunia blogging ye!
Bardboo recently posted..[VIDEO] Ammar buat muka comelMy Profile

Reply

19 shraqs March 20, 2012 at 12:19 pm

Murah hati betul penganjurnya :)
shraqs recently posted..Trick Dapatkan Extra Space Dari DropboxMy Profile

Reply

20 Bardboo March 21, 2012 at 6:42 am

hehe..doktor tu..takpe banyak duit…
Bardboo recently posted..[VIDEO] Ammar buat muka comelMy Profile

Reply

21 shraqs March 21, 2012 at 7:35 am

Patutler. :)
shraqs recently posted..Trick Dapatkan Extra Space Dari DropboxMy Profile

Reply

22 rahman March 20, 2012 at 12:08 pm

peluang buat duit yang baik :)
rahman recently posted..Serangan anjing semakin menjadi jadiMy Profile

Reply

23 Bardboo March 21, 2012 at 6:44 am

memang betul tu…sebab tu tak boleh lepaskan peluang ni..
Bardboo recently posted..[VIDEO] Ammar buat muka comelMy Profile

Reply

24 kimmie March 20, 2012 at 10:03 am

memang tak rugi, terus buat entri :D
kimmie recently posted..Wang Tunai RM5000 untuk BloggerMy Profile

Reply

25 Bardboo March 20, 2012 at 10:14 am

hehe…so kimmie jadi yg kedua la hantar entri ye? =)
Bardboo recently posted..Wang Tunai RM5000 untuk BloggerMy Profile

Reply

26 kimmie March 20, 2012 at 10:19 am

a’a…bersemangat tengok bard dah buat entri :D
kimmie recently posted..Wang Tunai RM5000 untuk BloggerMy Profile

Reply

27 Bardboo March 20, 2012 at 10:23 am

hehe..bagus2…lagiun kena cepat…nak 100 orang je pun kan..
Bardboo recently posted..Wang Tunai RM5000 untuk BloggerMy Profile

Reply

28 kimmie March 26, 2012 at 9:19 pm

dapat masuk dalam list…hehehhe
kimmie recently posted..Jawapan untuk Top Brand Tahun 2011My Profile

Reply

29 Jobless Girl March 20, 2012 at 10:00 am

Wow, RM 5k… Grab grab grab.. Contest contest macam ni sudah jadi trend sekarang ni..Hmm.. nampaknya jadi reader pun untung banyak lar..
Jobless Girl recently posted..Receptionist / customer serviceMy Profile

Reply

30 Bardboo March 20, 2012 at 10:14 am

hehe..memang banyak…cuma kita je kena pandai rebut peluang tu..
Bardboo recently posted..Wang Tunai RM5000 untuk BloggerMy Profile

Reply

31 akubiomed March 20, 2012 at 9:29 am

Ganjaran tunai RM5k banyak yang boleh dibelanjakan. :-)
akubiomed recently posted..Pesta Buku Kelantan 2012 kembali lagiMy Profile

Reply

32 Bardboo March 20, 2012 at 10:02 am

tu la..memang banyak pun.. =)
Bardboo recently posted..Wang Tunai RM5000 untuk BloggerMy Profile

Reply

{ 1 trackback }

Previous post:

Next post: