Home » Wordless Wednesday » Wordlesss Wedneday #08: Ammar Blogger

Wordlesss Wedneday #08: Ammar Blogger

posted in: Wordless Wednesday | 34

Assalamualaikum.

On Wednesdays all over the internet, bloggers post a photograph with no words to explain it on their blog. Hence the ‘wordless’ title. The idea is that the photo itself says so much that it doesn’t need any description.

anak blogger

34 Responses

  1. Bro Framestone
    | Reply

    ada harapan boleh masuk Projek 100 Bloggers nie
    Bro Framestone recently posted..Luahan Hati Seorang Blogger [Part 17] Dapat Merasa Lagi Top 500 Rank Alexa MalaysiaMy Profile

  2. Mus
    | Reply

    geram tengok pipi adik tu..
    Mus recently posted..RM8,000.00 Untuk Direbuti Pada Festival Filem Antarabangsa Kota Kinabalu (KKIFF) 2012My Profile

  3. Juan
    | Reply

    ni ambil berkat nih
    Juan recently posted..Download John Carter Movie 3D MediafireMy Profile

  4. muazfaris
    | Reply

    ni kalo di didik dari kecil, kang besar jadi femes amos la jawap nye.. sbb ikut mak nya.
    muazfaris recently posted..Cara daftar Peperiksaan STAM 2012My Profile

  5. anif
    | Reply

    Kesian kalau anak sekecil ini demam… Mujur dia sudah sihat sekarang :D
    anif recently posted..Berblog Secara Serius? Perlu Ada Program Khusus Menghargai Pengunjung!My Profile

  6. azmanisma
    | Reply

    ala sian nya..moga cepat sembuh.
    azmanisma recently posted..My Pinky MomentsMy Profile

  7. faizfakhirin
    | Reply

    mesti budak tu tgh cool, sbb dia pakai coolfever..hehehe
    faizfakhirin recently posted..Anti Buncit : Tips Pemakanan BagusMy Profile

  8. akubiomed
    | Reply

    Anak pelekat Cool Fever sekejap sahaja ditanggalkan daripada kepala. Apa yang selalu buat basahkan rambut dan lap badan dengan kain lembap.
    akubiomed recently posted..Wordless Wednesday – #Aksi panas dedah tubuhMy Profile

  9. zie fauzi
    | Reply

    amboiii…x padan dengan demam budak kecik… kak Alya dulu masa kecik2 mcm ni rupanya kalau ngadap laptop abahnya.. sekarang ni nak buka youtube nak tengok upin ipin sendiri pun dah pandai… nak on off pun terer… laptop abah kalau
    zie fauzi recently posted..Double Giveaway By Ceritaindahkami.comMy Profile

    • zie fauzi
      | Reply

      tulis tak habis lak… kak Alya pandai2 pi tekan enter… sambung balik. kalau abah alya x bawa laptop pi keje, kena bawa sorok laptop tu…. kalau tak pandai je dia nak selongkaq.. :) ok,dah habis tulis….
      zie fauzi recently posted..Double Giveaway By Ceritaindahkami.comMy Profile

  10. Jebeng Otai
    | Reply

    siap ade tampal cool fever kat dahi..overheat ker??..hehe
    Jebeng Otai recently posted..Memilih Hosting Paling JimatMy Profile

  11. kimmie
    | Reply

    serius betul Ammar sebagai blogger :)
    kimmie recently posted..Informasi: Apakah jenis darah anda?My Profile

  12. titan
    | Reply

    fuh..ada bakat terpendam nak jadi blogger kacak ni..
    titan recently posted..Cabaran SEO Lelaki Kacak 2012My Profile

Leave a Reply

CommentLuv badge