Wordlesss Wedneday #08: Ammar Blogger

March 14, 2012

Assalamualaikum.

On Wednesdays all over the internet, bloggers post a photograph with no words to explain it on their blog. Hence the ‘wordless’ title. The idea is that the photo itself says so much that it doesn’t need any description.

anak blogger

– telah menulis sebanyak 818 entri untuk Blog Bardboo.

Penulis merupakan seorang wanita yang sudah berumahtangga dan mempunyai sepasang cahayamata. Buat masa sekarang, penulis dan keluarganya menetap di Toulouse, Perancis. Blog Bardboo ini digunakan sebagai tempat untuk penulis mencatatkan kisah hidupnya di perantauan. Penulisan di blog ini merupakan inisiatif penulis sendiri, dan sebagai perkongsian dengan semua.

Leave a Comment

CommentLuv badge

{ 34 comments… read them below or add one }

1 Bro Framestone March 17, 2012 at 7:20 am

ada harapan boleh masuk Projek 100 Bloggers nie
Bro Framestone recently posted..Luahan Hati Seorang Blogger [Part 17] Dapat Merasa Lagi Top 500 Rank Alexa MalaysiaMy Profile

Reply

2 Mus March 16, 2012 at 3:02 pm
3 Juan March 15, 2012 at 8:52 am

ni ambil berkat nih
Juan recently posted..Download John Carter Movie 3D MediafireMy Profile

Reply

4 budakserius March 15, 2012 at 6:27 pm

Hehe betul tuh.
budakserius recently posted..Nak Makan Perlu BerbogelMy Profile

Reply

5 Bardboo March 15, 2012 at 7:04 pm

ambil berkat apa tu?
Bardboo recently posted..Wordlesss Wedneday #08: Ammar BloggerMy Profile

Reply

6 muazfaris March 15, 2012 at 8:38 am

ni kalo di didik dari kecil, kang besar jadi femes amos la jawap nye.. sbb ikut mak nya.
muazfaris recently posted..Cara daftar Peperiksaan STAM 2012My Profile

Reply

7 Bardboo March 15, 2012 at 7:06 pm

mak ammar tak femes..huhu.
Bardboo recently posted..Wordlesss Wedneday #08: Ammar BloggerMy Profile

Reply

8 anif March 15, 2012 at 1:57 am

Kesian kalau anak sekecil ini demam… Mujur dia sudah sihat sekarang :D
anif recently posted..Berblog Secara Serius? Perlu Ada Program Khusus Menghargai Pengunjung!My Profile

Reply

9 Bardboo March 15, 2012 at 3:35 am

alhamdulillah..ammar dah kembali ceria..
Bardboo recently posted..Wordlesss Wedneday #08: Ammar BloggerMy Profile

Reply

10 budakserius March 15, 2012 at 6:28 pm

Emm mmg pun anif.Cian dier.
budakserius recently posted..Nak Makan Perlu BerbogelMy Profile

Reply

11 azmanisma March 15, 2012 at 1:08 am

ala sian nya..moga cepat sembuh.
azmanisma recently posted..My Pinky MomentsMy Profile

Reply

12 Bardboo March 15, 2012 at 1:55 am

dah sihat dah…saja je nak letak gambar ammar yang ni.. =)
Bardboo recently posted..Wordlesss Wedneday #08: Ammar BloggerMy Profile

Reply

13 faizfakhirin March 15, 2012 at 12:03 am

mesti budak tu tgh cool, sbb dia pakai coolfever..hehehe
faizfakhirin recently posted..Anti Buncit : Tips Pemakanan BagusMy Profile

Reply

14 Bardboo March 15, 2012 at 3:21 am

hehe..memang ‘cool’ sesangat..
Bardboo recently posted..Wordlesss Wedneday #08: Ammar BloggerMy Profile

Reply

15 akubiomed March 14, 2012 at 11:22 pm

Anak pelekat Cool Fever sekejap sahaja ditanggalkan daripada kepala. Apa yang selalu buat basahkan rambut dan lap badan dengan kain lembap.
akubiomed recently posted..Wordless Wednesday – #Aksi panas dedah tubuhMy Profile

Reply

16 Bardboo March 15, 2012 at 1:56 am

ammar tak bukak plak..cumanya bila dia tidur, benda tu terbukak sendiri sebab ammar tidur lasak..
Bardboo recently posted..Wordlesss Wedneday #08: Ammar BloggerMy Profile

Reply

17 zie fauzi March 14, 2012 at 10:33 pm

amboiii…x padan dengan demam budak kecik… kak Alya dulu masa kecik2 mcm ni rupanya kalau ngadap laptop abahnya.. sekarang ni nak buka youtube nak tengok upin ipin sendiri pun dah pandai… nak on off pun terer… laptop abah kalau
zie fauzi recently posted..Double Giveaway By Ceritaindahkami.comMy Profile

Reply

18 zie fauzi March 14, 2012 at 10:35 pm

tulis tak habis lak… kak Alya pandai2 pi tekan enter… sambung balik. kalau abah alya x bawa laptop pi keje, kena bawa sorok laptop tu…. kalau tak pandai je dia nak selongkaq.. :) ok,dah habis tulis….
zie fauzi recently posted..Double Giveaway By Ceritaindahkami.comMy Profile

Reply

19 Bardboo March 15, 2012 at 1:59 am

hehhe…panjang komen akak kali ni yer…budak2 sekarang memang camtu kan..pandai je main laptop n handphone..kadang2 lagi hebat dari mak bapaknya..
Bardboo recently posted..Wordlesss Wedneday #08: Ammar BloggerMy Profile

Reply

20 Jebeng Otai March 14, 2012 at 10:29 pm

siap ade tampal cool fever kat dahi..overheat ker??..hehe
Jebeng Otai recently posted..Memilih Hosting Paling JimatMy Profile

Reply

21 Bardboo March 15, 2012 at 2:01 am

hehe…dia demam tu..
Bardboo recently posted..Wordlesss Wedneday #08: Ammar BloggerMy Profile

Reply

22 kimmie March 14, 2012 at 9:42 pm

serius betul Ammar sebagai blogger :)
kimmie recently posted..Informasi: Apakah jenis darah anda?My Profile

Reply

23 zie fauzi March 14, 2012 at 10:43 pm

bakal ikut jejak mamanya nanti ni…. :)
zie fauzi recently posted..Double Giveaway By Ceritaindahkami.comMy Profile

Reply

24 Bardboo March 15, 2012 at 2:02 am

habislah..kena cari satu laptop untuk ammar….dia nak toshiba portege…hehe…
Bardboo recently posted..Wordlesss Wedneday #08: Ammar BloggerMy Profile

Reply

25 zie fauzi March 15, 2012 at 3:08 am

tu bukan Ammar yg na, mama nya yang nak.. hehehe…
zie fauzi recently posted..Nak Mintak Sokongan Sekali Lagi Boleh??My Profile

Reply

26 Bardboo March 15, 2012 at 7:05 pm

hehe..kantoi sudah! =P
Bardboo recently posted..Wordlesss Wedneday #08: Ammar BloggerMy Profile

Reply

27 budakserius March 15, 2012 at 6:23 pm

Betul tu.hehe
budakserius recently posted..Gambar Scha Al Yahya Meperagakan Busana PengantinMy Profile

Reply

28 kimmie March 16, 2012 at 2:54 pm

betul tu..dah ada gaya bakal pewaris je Ammar ni :D
kimmie recently posted..Santai: Pejabat anda ada ke memo macam ini?My Profile

Reply

29 titan March 14, 2012 at 9:23 pm

fuh..ada bakat terpendam nak jadi blogger kacak ni..
titan recently posted..Cabaran SEO Lelaki Kacak 2012My Profile

Reply

30 zie fauzi March 14, 2012 at 10:43 pm

jadi blogger kacak?? tak tergugat ke kalau status tu ammar ambik.. hehehe….
zie fauzi recently posted..Double Giveaway By Ceritaindahkami.comMy Profile

Reply

31 Bardboo March 15, 2012 at 2:05 am

ammar kena belajar dengan uncle titan la kalau nak jadi blogger kacak.. =P
Bardboo recently posted..Wordlesss Wedneday #08: Ammar BloggerMy Profile

Reply

32 kimmie March 16, 2012 at 2:56 pm

sebab Ammar kecil lagi, apa kata jadi blogger comel dulu hehehe
kimmie recently posted..Santai: Pejabat anda ada ke memo macam ini?My Profile

Reply

33 zie fauzi March 16, 2012 at 3:57 pm

jadi blogger comel pun ok jgk… tp entry yg ammar tulis pun comel jgk nanti sbb tekan huruf ikut dan je…

Reply

34 budakserius March 15, 2012 at 6:24 pm

Hehe.mcam mak dia la.
budakserius recently posted..Gambar Scha Al Yahya Meperagakan Busana PengantinMy Profile

Reply

Previous post:

Next post: