Home » Perihal Blog » Ragam Blogger » Mereka Rajin Komen: Januari 2012

Mereka Rajin Komen: Januari 2012

posted in: Ragam Blogger | 44

Assalamualaikum

Sekejap je dah masuk bulan Februari kan? So untuk sebulan yang lepas, apa yang dah kita buat, apa yang kita dah capai? Hurm, kena selidik betul2 balik tu. Huhu.

Ok jom kita tengok siapa yang paling rajin komen kat Blog Bardboo ini untuk bulan lepas.

Nampak gayanya takhta kali ini diungguli oleh Akubiomed, dan dikejar rapat oleh Kimmie dan Paihujey. Oh si jejaka ‘kacak’ Titan nampaknya berkongsi takhta bersama Tuan Tanah dan Ziefauzi. Dan akhir sekali tak lupa kepada Suri. =)

Seperti yang saya dah janjikan sebelum ini, yang terpaling rajin komen untuk bulan Januari, saya akan buat review untuk blog tersebut. Untuk habuan bulan Februari pula, blogger yang terpaling rajin komen akan saya letakkan banner blog beliau di sidebar blog ini selama sebulan. Ok tak? =)

p/s: Blog review untuk Akubiomed akan dibuat dengan kadar yang segera. Tapi kalau terlambat sikit jangan marah ye. Hehe.

44 Responses

  1. BudakSerius
    | Reply

    Tahniah kpd pengkomen terbanyak.hehe
    BudakSerius recently posted..Gambar Safee Sali Semasa Tingkatan 4My Profile

  2. kimmie
    | Reply

    perlu usaha lebih lagi utk bulan ini :)
    kimmie recently posted..Wordless Wednesday 16 – Akhirnya ku tinggalkanMy Profile

  3. sabree hussin
    | Reply

    memang rajin betul
    sabree hussin recently posted..Kategori & Bentuk-Bentuk Tawakal Umat Akhir ZamanMy Profile

  4. ciksembang
    | Reply

    saya nak gak tau apa tips nak dapat rajin komen ni.. menari2 jari saya kat keyboard ni dah tapi tak pernah merasa..huhu
    ciksembang recently posted..Pengomen cun di blog Cik Sembang bulan JanMy Profile

    • Bardboo
      | Reply

      saya rasa mungkin boleh guna cara ni kot..untuk satu2 bulan tu, fokus untuk komen banyak2 di satu blog je..kalau boelh lepas admin dah reply, kita datang lagi untuk balas komen tu..macam perbualan la jadinya..tapi hanya fokus pada satu blog la..kalau nak baut kat banyak2 blog, rasanya memang tak terkejar..so nanti insyaAllah akan dapatlah pengomen tegar untuk blog tersebut…

  5. padin
    | Reply

    hehe memang konsisten diorang nih, aku bulan lepas mood entah ke mana, ekekee
    padin recently posted..Meja PeribadiMy Profile

    • Bardboo
      | Reply

      takpe..nanti cari balik mood tu yer..hehe..

  6. Juan
    | Reply

    aik, saya xda ka, hehe
    Juan recently posted..Mee BandungMy Profile

    • Bardboo
      | Reply

      takda la..kena tingkatkan usaha untuk bulan feb ni..hehe..

  7. Izwan
    | Reply

    hampir 2-3 nama tu menjadi top commentators saya juga.. mereka begitu istiqamah dalam BW.. hehe..
    Izwan recently posted..Nikmatnya Sambal Kicap Johor. Pernah Rasa Tak?My Profile

  8. muazfaris
    | Reply

    bile la blog saya pulak nak direview ni..

    kena rajin komen kat sini la gamaknya.
    muazfaris recently posted..Segmen | Sejak hari tu , saya mula sedar siapa sayaMy Profile

  9. titan
    | Reply

    ehhh. ehhh….
    titan recently posted..Komisen ke 11 dari 701panduanMy Profile

  10. kakyong
    | Reply

    tahniah buat semua yg peramah.. kakyong juga yg belum masuk senarai ni.. ;)
    kakyong recently posted..Giveaway choco rerama biruMy Profile

  11. Tuan Tanah
    | Reply

    semua yang tersenarai akan direview ker..?
    Tuan Tanah recently posted..[ Video ] : “Valentine’s Day” tiba lagi….My Profile

  12. akubiomed
    | Reply

    Terima kasih. Blog dibuat review daripada negara Perancis. :-)

  13. suri
    | Reply

    terima ksh sb tuan admin ada singgah blog kita heee

  14. suri
    | Reply

    hadiah penghargaan yg bermakna klu di haragi olh pihak admin.

    dah masuk last pun sempat nyempit lagi keeeee

  15. zie fauzi
    | Reply

    wahhh…tersenarai dalam carta jgk… toce2..
    zie fauzi recently posted..Gadget Yang TersadaiMy Profile

  16. shraqs
    | Reply

    Alamak! Tak masuk dlm list laa… dpt review tu cam menarik jugak. :)
    shraqs recently posted..Selamat Tinggal FacebookMy Profile

  17. ohcikgu
    | Reply

    kena lebih rajinlah lepas ni gayanya. hehe..
    ohcikgu recently posted..Gambar K.Rajagopal bersama isteri tercinta.My Profile

  18. paihujey
    | Reply

    tangga ke tiga..kena usaha lagi la..komen2 entri lama2 kat sini..hehe
    paihujey recently posted..Apa Pendapat Anda ?My Profile

  19. Azman
    | Reply

    Bulan 2 saya akan rajin singgah sini :)
    Azman recently posted..Bila Blogger Jadi PeguamMy Profile

Leave a Reply

CommentLuv badge