Mereka Rajin Komen: Januari 2012

February 2, 2012

Assalamualaikum

Sekejap je dah masuk bulan Februari kan? So untuk sebulan yang lepas, apa yang dah kita buat, apa yang kita dah capai? Hurm, kena selidik betul2 balik tu. Huhu.

Ok jom kita tengok siapa yang paling rajin komen kat Blog Bardboo ini untuk bulan lepas.

Nampak gayanya takhta kali ini diungguli oleh Akubiomed, dan dikejar rapat oleh Kimmie dan Paihujey. Oh si jejaka ‘kacak’ Titan nampaknya berkongsi takhta bersama Tuan Tanah dan Ziefauzi. Dan akhir sekali tak lupa kepada Suri. =)

Seperti yang saya dah janjikan sebelum ini, yang terpaling rajin komen untuk bulan Januari, saya akan buat review untuk blog tersebut. Untuk habuan bulan Februari pula, blogger yang terpaling rajin komen akan saya letakkan banner blog beliau di sidebar blog ini selama sebulan. Ok tak? =)

p/s: Blog review untuk Akubiomed akan dibuat dengan kadar yang segera. Tapi kalau terlambat sikit jangan marah ye. Hehe.

– telah menulis sebanyak 818 entri untuk Blog Bardboo.

Penulis merupakan seorang wanita yang sudah berumahtangga dan mempunyai sepasang cahayamata. Buat masa sekarang, penulis dan keluarganya menetap di Toulouse, Perancis. Blog Bardboo ini digunakan sebagai tempat untuk penulis mencatatkan kisah hidupnya di perantauan. Penulisan di blog ini merupakan inisiatif penulis sendiri, dan sebagai perkongsian dengan semua.

Leave a Comment

CommentLuv badge

{ 44 comments… read them below or add one }

1 BudakSerius March 3, 2012 at 6:02 am

Tahniah kpd pengkomen terbanyak.hehe
BudakSerius recently posted..Gambar Safee Sali Semasa Tingkatan 4My Profile

Reply

2 kimmie February 8, 2012 at 11:06 am

perlu usaha lebih lagi utk bulan ini :)
kimmie recently posted..Wordless Wednesday 16 – Akhirnya ku tinggalkanMy Profile

Reply

3 Bardboo February 8, 2012 at 10:32 pm

yup..boleh dapat promosi percuma nanti di blog bardboo ni..

Reply

4 kimmie February 9, 2012 at 8:55 am

kalau ada rezeki dapat lah promosi percuma tu kan :)
kimmie recently posted..Wordless Wednesday 15 – Apakah nama ikan ini ?My Profile

Reply

5 sabree hussin February 6, 2012 at 12:42 pm

memang rajin betul
sabree hussin recently posted..Kategori & Bentuk-Bentuk Tawakal Umat Akhir ZamanMy Profile

Reply

6 Bardboo February 7, 2012 at 6:33 am

sangat rajin…saya pun tak boleh nak jadi rajin macam diorang nie.

Reply

7 kimmie February 8, 2012 at 11:08 am

saya baru nak start rajin semula….heheheh baru balik cuti la katakan :)
kimmie recently posted..Wordless Wednesday 16 – Akhirnya ku tinggalkanMy Profile

Reply

8 Bardboo February 8, 2012 at 10:29 pm

bestnya dia bercuti sakan ye

Reply

9 kimmie February 9, 2012 at 9:39 am

takde la sakan sangat, 4 hari je…heheheheh
kimmie recently posted..Segmen Review Blog KamiMy Profile

Reply

10 ciksembang February 6, 2012 at 12:03 am

saya nak gak tau apa tips nak dapat rajin komen ni.. menari2 jari saya kat keyboard ni dah tapi tak pernah merasa..huhu
ciksembang recently posted..Pengomen cun di blog Cik Sembang bulan JanMy Profile

Reply

11 Bardboo February 7, 2012 at 6:40 am

saya rasa mungkin boleh guna cara ni kot..untuk satu2 bulan tu, fokus untuk komen banyak2 di satu blog je..kalau boelh lepas admin dah reply, kita datang lagi untuk balas komen tu..macam perbualan la jadinya..tapi hanya fokus pada satu blog la..kalau nak baut kat banyak2 blog, rasanya memang tak terkejar..so nanti insyaAllah akan dapatlah pengomen tegar untuk blog tersebut…

Reply

12 padin February 5, 2012 at 10:39 pm

hehe memang konsisten diorang nih, aku bulan lepas mood entah ke mana, ekekee
padin recently posted..Meja PeribadiMy Profile

Reply

13 Bardboo February 7, 2012 at 6:43 am

takpe..nanti cari balik mood tu yer..hehe..

Reply

14 Juan February 5, 2012 at 3:50 pm

aik, saya xda ka, hehe
Juan recently posted..Mee BandungMy Profile

Reply

15 Bardboo February 7, 2012 at 6:44 am

takda la..kena tingkatkan usaha untuk bulan feb ni..hehe..

Reply

16 Izwan February 5, 2012 at 10:20 am

hampir 2-3 nama tu menjadi top commentators saya juga.. mereka begitu istiqamah dalam BW.. hehe..
Izwan recently posted..Nikmatnya Sambal Kicap Johor. Pernah Rasa Tak?My Profile

Reply

17 Bardboo February 8, 2012 at 5:44 am

rasanya tahu kot siapa yang dimaksudkan tu..
Bardboo recently posted..Salji Turun di ToulouseMy Profile

Reply

18 muazfaris February 4, 2012 at 9:41 pm

bile la blog saya pulak nak direview ni..

kena rajin komen kat sini la gamaknya.
muazfaris recently posted..Segmen | Sejak hari tu , saya mula sedar siapa sayaMy Profile

Reply

19 Bardboo February 8, 2012 at 5:51 am

untu bulan feb bukan dapat blog review tau..
Bardboo recently posted..Salji Turun di ToulouseMy Profile

Reply

20 titan February 4, 2012 at 12:55 pm

ehhh. ehhh….
titan recently posted..Komisen ke 11 dari 701panduanMy Profile

Reply

21 Bardboo February 8, 2012 at 5:52 am

kenapa? tak percaya ke
Bardboo recently posted..Salji Turun di ToulouseMy Profile

Reply

22 kakyong February 3, 2012 at 7:03 pm

tahniah buat semua yg peramah.. kakyong juga yg belum masuk senarai ni.. ;)
kakyong recently posted..Giveaway choco rerama biruMy Profile

Reply

23 Bardboo February 4, 2012 at 3:22 am

takpe kakyong…boleh cuba lagi.. =)
Bardboo recently posted..Mereka Rajin Komen: Januari 2012My Profile

Reply

24 Tuan Tanah February 3, 2012 at 4:20 pm

semua yang tersenarai akan direview ker..?
Tuan Tanah recently posted..[ Video ] : “Valentine’s Day” tiba lagi….My Profile

Reply

25 Bardboo February 4, 2012 at 3:26 am

bukan..cuma yang pertama tu je…yang komen paling banyak..
Bardboo recently posted..Mereka Rajin Komen: Januari 2012My Profile

Reply

26 akubiomed February 3, 2012 at 3:48 pm

Terima kasih. Blog dibuat review daripada negara Perancis. :-)

Reply

27 Bardboo February 4, 2012 at 3:53 am

sama2… =)
Bardboo recently posted..Mereka Rajin Komen: Januari 2012My Profile

Reply

28 suri February 3, 2012 at 3:36 pm

terima ksh sb tuan admin ada singgah blog kita heee

Reply

29 Bardboo February 4, 2012 at 3:54 am

sama2 membalas kunjungan.. =)
Bardboo recently posted..Mereka Rajin Komen: Januari 2012My Profile

Reply

30 suri February 3, 2012 at 3:35 pm

hadiah penghargaan yg bermakna klu di haragi olh pihak admin.

dah masuk last pun sempat nyempit lagi keeeee

Reply

31 Bardboo February 4, 2012 at 3:55 am

hehe…sempat aje..
Bardboo recently posted..Mereka Rajin Komen: Januari 2012My Profile

Reply

32 zie fauzi February 3, 2012 at 3:29 pm

wahhh…tersenarai dalam carta jgk… toce2..
zie fauzi recently posted..Gadget Yang TersadaiMy Profile

Reply

33 Bardboo February 4, 2012 at 3:55 am

hehe..sama2 kak..
Bardboo recently posted..Mereka Rajin Komen: Januari 2012My Profile

Reply

34 shraqs February 3, 2012 at 8:06 am

Alamak! Tak masuk dlm list laa… dpt review tu cam menarik jugak. :)
shraqs recently posted..Selamat Tinggal FacebookMy Profile

Reply

35 zie fauzi February 3, 2012 at 3:29 pm

cuba lagi bulan Feb…
zie fauzi recently posted..Gadget Yang TersadaiMy Profile

Reply

36 Bardboo February 4, 2012 at 3:56 am

yup…boleh cuba lagi untuk bulan feb ni..tapi bukan dapat blog review la..
Bardboo recently posted..Mereka Rajin Komen: Januari 2012My Profile

Reply

37 ohcikgu February 3, 2012 at 6:19 am

kena lebih rajinlah lepas ni gayanya. hehe..
ohcikgu recently posted..Gambar K.Rajagopal bersama isteri tercinta.My Profile

Reply

38 Bardboo February 4, 2012 at 4:24 am

yup…tingkatkan usaha ye..hehe
Bardboo recently posted..Mereka Rajin Komen: Januari 2012My Profile

Reply

39 paihujey February 3, 2012 at 2:23 am

tangga ke tiga..kena usaha lagi la..komen2 entri lama2 kat sini..hehe
paihujey recently posted..Apa Pendapat Anda ?My Profile

Reply

40 Bardboo February 3, 2012 at 5:31 am

hah kenala korek balik entri2 lama kalau camtu..hihi..
Bardboo recently posted..Mereka Rajin Komen: Januari 2012My Profile

Reply

41 zie fauzi February 3, 2012 at 3:30 pm

Akak pun nk korek jgk tp kepala ni cepat pening bila tatap screen komputer lama2..
zie fauzi recently posted..Gadget Yang TersadaiMy Profile

Reply

42 Bardboo February 4, 2012 at 4:29 am

takpe kak…tunggu badan tu betul2 sihat dulu la k..
Bardboo recently posted..Mereka Rajin Komen: Januari 2012My Profile

Reply

43 Azman February 3, 2012 at 1:11 am

Bulan 2 saya akan rajin singgah sini :)
Azman recently posted..Bila Blogger Jadi PeguamMy Profile

Reply

44 Bardboo February 3, 2012 at 5:32 am

jangan lupa komen2 bila dah singgah tu yer..
Bardboo recently posted..Mereka Rajin Komen: Januari 2012My Profile

Reply

Previous post:

Next post: